We doen het gelukkig steeds meer; kaartjes sturen bij een verjaardag, jubileum, een hart onder de riem of bij overlijden. Maar soms schiet het er bij in omdat we op dat moment net niet het juiste kaartje in huis hebben, of nog erger de voorraad ineens op is. Een handgeschreven kaartje wint het wat ons betreft van een voorgedrukte versie. Om hierop in te springen biedt Fotostudio Markelo je de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Oeps-kaartjes service. Wij schrijven voor jou het kaartje en doen het op de bus.

Wens- en condoleancekaarten
De in opdracht verstuurde kaarten komen vanzelfsprekend uit ons eigen unieke assortiment wens- en condoleancekaarten. In de webshop kun je alvast een kijkje nemen. Neem contact met ons op (bel/app/mail) en geef aan welke kaart wij voor je mogen versturen. Vermeld een eventuele tekst, die we hierbij mogen schrijven, gegevens van de geadresseerde en met welke naam/namen de kaart ondertekend moet worden.

Oeps kaartjes service
De kosten voor deze ‘Oeps-service’ bedraagt 4.50 euro. Wij schrijven de kaart, plakken de postzegel en zorgen ervoor dat de kaart nog dezelfde dag op de post gaat. De kosten kunnen we via een Tikkie/factuur of op rekening met elkaar regelen.