Vastgoed en interieur

Vertaling naar beelden van beleving mét oog voor detail

Foto’s van vastgoed en interieur moeten direct je aandacht opeisen. Ze maken nieuwsgierig en zorgen voor de  juiste vertaling naar beeld. Niet mooier maken dan het is, maar eerlijke beelden die voldoen aan de werkelijkheid. Hierbij hebben we oog voor sprekende details en zijn we telkens op zoek naar de charme van de woning en of het interieur.

 

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Tarieven vastgoedfotografie

Pakket A €  65,00 min. 15 foto’s
Pakket B €  85,00 min. 25 foto’s
Pakket C € 112,50 min. 35 foto’s

*Prijzen zijn excl. BTW

Tarieven projectfotografie

Dagdeel € 295,00
Dagtarief € 585,00

*Prijzen zijn excl. BTW

Afspraak maken

Voor vastgoed- en interieurfotografie kun je een afspraak maken met een van onze fotografen. We bespreken graag vooraf de opdracht en kunnen desgewenst snel inspelen wanneer er sprake is van een kort tijdspad.

Wij raden bij meerdere projecten het gebruik van onze strippenkaart aan.

 

Kilometervergoeding

In een straal van 25 kilometer rekenen we geen reiskosten. Hierbuiten worden er per kilometervergoeding toegepast.

Stylingadvies

Wij adviseren altijd om storende elementen uit de omgeving te verwijderen. Zoek naar de juiste balans van opruimen en bedenk welke persoonlijke elementen je wel of niet op de foto’s terug wilt zien. Laat bijvoorbeeld een eyecatcher staan zoals een fruitschaal of een mooi kunstwerk, maar leg de krant en de autosleutels uit het zicht. Het interieur mag sfeer en gezelligheid uitstralen, zonder te gestyled over te komen.

Bij binnenkomst zorgen we voor een mooie lichtinval. Denk hierbij aan het openen van de gordijnen en raamdecoratie om het licht binnen te laten stromen. Denk ook aan de buitenkant van het pand, parkeer de auto en fiets even ergens uit beeld en verzorg de buitenruimte of tuin.

Afdrukken

We denken graag mee bij het kiezen van de perfecte wanddecoratie en inrichting, zoals dibond, geborsteld aluminium, afdruk op canvas, hout, akoestische oplossingen of de overige mogelijkheden. Kijk hier voor het algemene prijsoverzicht. We adviseren je graag over een passende grootte, vorm en materiaal. 

Wij willen graag de foto’s gebruiken voor onze eigen website, social media en etalage. Heb je dit liever niet of pas na een bepaalde datum? Geen probleem, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Wij maken van iedere woning, object, interieur of gebouw een ware beleving. Elke object of interieur, groot of klein is uniek. Dat maken wij graag duidelijk door een sfeervolle impressie te maken, waarbij dit mooi in beelden wordt verwoord. Wij kijken niet naar het aantal foto’s, maar wel naar een zo volledig mogelijke weergave van het object of project. Iedere opdracht is voor ons de ultieme uitdaging om dit zo sfeervol mogelijk vast te leggen. Wij gebruiken geen trucjes, maar houden wel vast aan een pure weergave, waarbij we de pluspunten graag extra attentiewaarde geven.

 

Onze werkwijze

Fotografen houden van lijnen, lichtval en balans in composities. Wij leggen het idee en/of het verhaal van het ontwerp vast in esthetisch verantwoorde beelden. We zorgen voor een zo aantrekkelijk mogelijke weergave van de werkelijkheid. Deze beelden geven een potentiële koper, huurder of gebruiker een heldere beleving. Elk object is verschillend en vraagt een andere aanpak waardoor we ervoor kiezen om het aantal foto’s te bepalen tijdens de reportage en de bewerking van de beelden. Wij vinden namelijk dat de reportage, dát aantal foto’s moet omvatten die zorgen voor een volledige weergave maar gelijkertijd nieuwsgierig maken naar meer. De praktijk leert ons dat het aantal toch rond de 25 foto’s uitkomt.

 

Na de shoot

De foto’s worden door ons standaard bewerkt zoals aanpassingen in belichting, kleuren en contrast. Met WeTransfer worden de beelden in hoge resolutie binnen 3 werkdagen verstuurd. De foto’s worden als extra service online geplaatst in een beveiligd deel van de website zodat deze makkelijk te bekijken zijn. Heb je speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden, want er kan natuurlijk veel meer…

Portfolio

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.