Pasfoto’s

Voor pasfoto’s officiële documenten ben je bij ons aan het juiste adres. Wij maken onder andere pasfoto’s voor rijbewijs,  identiteitsdocumenten.

In onze Fotostudio Markelo is het mogelijk snel en eenvoudig pasfoto’s te laten maken. Met de nieuwste apparatuur en software zijn we in staat om pasfoto’s te maken voor officiële documenten voor diverse landen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, visa en andere identiteitsdocumenten.

Informeer naar de mogelijkheden

Wij maken pasfoto’s conform deze wettelijke richtlijnen en met onze goedkeuringsgarantie kun je erop vertrouwen dat de pasfoto’s altijd zal worden goedgekeurd. Natuurlijk kun je voor een pasfoto van jonge kinderen of zelfs baby’s bij ons terecht of informeer naar onze PasfotoPlus.

 

Tarieven pasfoto’s

Pasfoto’s 4 stuks € 9,95
PasfotoPlus (4 stuks) en digitaal leuk portretje € 19,95
Extra pasfotosetje 4 stuks) €7,95

Afspraak maken

Voor het laten maken van pasfoto’s geldt een vrije inloop tijdens openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten openingstijden hiervoor een afspraak te maken. Het maken van een pasfoto duurt ca. 5-10 minuten.

Aanlevering bestanden

De officiële pasfoto’s worden vooralsnog enkel geprint aangeleverd. Voor de PasfotoPlus leveren wij een digitaal bestand aan in hoge resolutie via de mail. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

Let op: Dit digitale bestand van de PasfotoPlus kan nooit gebruikt worden voor wettelijke documenten.

Afdrukken

Pasfoto’s worden direct geprint aangeleverd. De bestanden worden niet door ons bewaard op de computer.

Officiële pasfoto’s maken

De overheid stelt strenge eisen aan pasfoto’s. Bij de aanvraag van je paspoort of identiteitskaart wordt de pasfoto beoordeeld op basis van verschillende criteria. Wij maken pasfoto’s conform deze wettelijke richtlijnen en met onze goedkeuringsgarantie kun je erop vertrouwen dat de pasfoto’s altijd zal worden goedgekeurd. De positie en kleuren van de pasfoto worden altijd goed gecontroleerd en aangepast voordat ze worden afgedrukt. Hierbij is niets geheim en kun je gewoon gezellig met ons meekijken terwijl we aan het werk zijn. Binnen enkele minuten wordt de foto gemaakt en vervolgens geprint terwijl je wacht. Snel, eenvoudig en voordelig. Mocht de pasfoto onverhoopt toch niet worden geaccepteerd door een officiële instantie, dan maken wij deze gratis voor je over. 

Baby’s en jonge kinderen

Natuurlijk kun je voor een pasfoto van jonge kinderen of zelfs baby’s bij ons terecht. De pasfotoregels hiervoor zijn gelukkig wat soepeler. Bij het aanvragen van een officieel document voor een baby, peuter of kleuter jonger dan zes jaar gelden voor de pasfoto een aantal uitzonderingen wat betreft houding en gezichtsuitdrukking. 

Pasfoto’s aan huis

Onze studio is erg toegankelijk, maar indien je slecht ter been bent en bijvoorbeeld in een zorgcentrum woont in de gemeente Hof van Twente, dan komen wij graag aan huis voor het maken van een officiële pasfoto. Ook maken wij officiële pasfoto’s in de gemeente Lochem, Rijssen-Holten, Wierden en Berkelland. Voor meer informatie over pasfoto’s aan huis kun je contact met ons opnemen. Wij zullen  in overleg een afspraak inplannen om een pasfoto te komen maken.

PasfotoPlus

Maar wij maken niet alleen officiële pasfoto’s. Wij bieden je de mogelijkheid om naast de officiële pasfoto’s ook een leuk snel portretje te laten maken in dezelfde setting, maar zonder de wettelijke richtlijnen. Dit portret is geschikt voor bijvoorbeeld je CV of profielfoto op social media. Tijdens het fotografen kun je meekijken en zie je direct het resultaat. Na goedkeuring wordt deze PasfotoPlus digitaal per mail aan je verstuurd. De officiële pasfoto’s worden altijd geprint meegegeven. De PasfotoPlus kan nooit gebruikt worden voor wettelijke documenten.

Portfolio Pasfoto’s

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.

 

pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.41
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.40
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.44
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.42 (1)
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.42
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.39
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.40 (1)
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.43