Fotosnelservice

We garanderen afdrukken van hoge kwaliteit tot en met 20×30 cm. 

Ervaar een snelle en hoogwaardige fotosnelservice voor je digitale foto’s bij Fotostudio Markelo. Lever je foto’s aan op een USB-stick, geheugenkaart, via je smartphone of gewoon per mail. Als vakfotograaf drukken we de foto’s voor je af, klaar om dezelfde dag op te halen in diverse formaten tot 20×30 cm (A4).

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Mogelijkheden

We garanderen afdrukken van hoge kwaliteit tot en met 20×30 cm. Indien gewenst, passen we kleurcorrecties en contrastinstellingen aan. Haal de foto’s op tijdens onze openingstijden of plan in overleg een afspraak op maat.

 

Grotere formaten en speciale afdrukken

Voor prints groter dan 20×30 cm, wanddecoratie en fotoboeken werken we samen met ons vaste professionele fotolab. De maximale levertijd voor normale prints bedraagt normaliter 3 werkdagen. Ontdek de ruime mogelijkheden en specifieke levertijden voor jouw keuze door met ons in gesprek te gaan.

Foto’s afdrukken

Wanneer je van ons foto’s in hoge resolutie hebt ontvangen met We Transfer of op een usb-stick, wil je er vast een aantal laten afdrukken. Met Pro’s Choice is dat een fluitje van een cent en ontvang je fotoafdrukken, wanddecoratie of albums van je mooiste foto’s met een professionele kwaliteit. Upload eenvoudig je foto’s via de onderstaande  button en bestel.

ingang fotostudio markelo gang kaasfabriek
Fotostudio Markelo winkel
pasfoto's maken fotostudio markelo contact