Fotobewerking

Fotobewerking en restauratie van diverse beeldmaterialen tegen betaalbare prijzen.

Wij zijn gespecialiseerd in professionele fotobewerking en restauratie. Met zorg en creativiteit optimaliseren wij regelmatig allerlei soorten beeldmateriaal, zoals prenten, posters, oude familiefoto’s en herinneringsportretten. Dankzij onze geavanceerde apparatuur en software kunnen wij jouw foto’s tot in de kleinste details perfectioneren, zodat het eindresultaat voldoet aan jouw wensen. En dit alles bieden we aan tegen betaalbare tarieven.

 

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Indicatieprijzen vanaf

Foto digitaliseren €  5,00  incl. digitaal bestand
Repro HighRes € 22.50  incl. digitaal bestand
Bewerking v.a. € 10,00
Negatief digitaliseren €  5,00  incl. digitaal bestand
Dia digitaliseren €  5,00  incl. digitaal bestand

*Wij werken altijd met een vrijblijvende prijsopgave vooraf

Diverse bewerkingen

Bewerkingen die wij vaak uitvoeren zijn bijvoorbeeld:

  • Van meerdere afbeeldingen één afbeelding maken
  • Een portret maken uit een combinatiefoto
  • Van kleur naar zwart-witfoto
  • Een zwart-witfoto welke verkleurd is herstellen
  • Zwart-witfoto inkleuren
  • Neutrale of transparante achtergrond maken
  • Scheuren en ontbrekende delen herstellen
  • Retoucheren

Oude foto’s restaureren

Liggen er in een oude schoenendoos nog dierbare foto’s? Maar zijn deze foto’s er slecht aan toe? Zijn de ze vervaagd, zijn er vlekken, krassen en scheuren? Hoeken en randen zijn gerafeld of ingescheurd. Foto’s zijn vergeeld en vervaagd, misschien laat de bovenlaag al los? Laat ze restaureren en opnieuw afdrukken nu het nog kan!

Restaureren en fotobewerking gaan hand in hand. We kijken naar wat de foto nodig heeft. We proberen zoveel mogelijk te werken naar wat het ooit geweest moet zijn. Dit is een tijdrovend klusje en is echt maatwerk. We vragen dan ook graag naar achtergrondinformatie om een inschatting te maken wat de foto voor jullie belangrijk maakt. Daar baseren we dan onze bewerkingskeuzes op.

Afdrukken

Eigen foto’s na de fotobewerking en restauratie af laten drukken van digitale bestanden? Met Pro’s Choice is dé oplossing! Bestel nu met Pro’s Choice met professionele kwaliteit je fotoafdrukken, kaarten, albums of prachtige foto’s van je mooiste foto’s. Ervaar de vele mogelijkheden en heldere prijzen. Upload eenvoudig je bestanden en bestel.

We denken graag mee bij het afdrukken van foto’s op fotopapier, inlijsten of het kiezen van de perfecte wanddecoratie, zoals dibond, geborsteld aluminium, afdruk op canvas en hout of de overige mogelijkheden. We adviseren je graag over een passende grootte, vorm en materiaal. 

 

Nieuwe foto’s bewerken

Nieuwe foto’s worden vaak nabewerkt of geretoucheerd. Van kleine correcties aan kleur of scherpte tot het aanpassen van de compositie. Veel klanten laten hun portretfoto of selfie verbeteren voor hun social media profielfoto op Facebook of LinkedIn. Kies voor een simpele optimalisatie of ga voor een volledige nabewerking. Zoals een complete metamorfose zoals in bijvoorbeeld magazines en glossies.

 

Aanlevering

Aanlevering beeldmateriaal en werkwijze voor de fotobewerking of restauratie
Bij voorkeur ontvangen wij graag de originele foto’s digitaal in een zo groot mogelijk (origineel) formaat. Je kunt oude foto’s zelf scannen, brengen of sturen via PostNL. Na ontvangst maken wij van de originele foto eerst een repro (reproductie) Voor een optimaal eindresultaat van een scan hebben we een scan met een minimale resolutie van 300DPI nodig. Hoe groter het bestand, hoe beter het eindresultaat! Digitale bestanden kunnen via ons eigen WeTransfer kanaal aangeleverd worden.

 

Stuur via per post

Stuur je de foto per post op, doe dit dan bij voorkeur in een verharde envelop en aangetekend. (Wij zijn niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van de foto tijdens de postverzending). Na het scannen sturen wij de foto per omgaande (indien gewenst aangetekend) retour. De kosten voor aangetekend verzenden zijn € 8,15 volgens het Postnl.nl tarief. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht over de mogelijkheden wat betreft je wensen en een prijsopgave.

 

Wat kost het?

Omdat iedere foto uniek is werken we met indicatieprijzen. Vooraf ontvang je altijd een prijsopgave. Bij meerdere te bewerken foto’s wordt een aantrekkelijke totaalprijs berekend. Het bewerken van de foto gebeurt in eigen beheer, voor het afdrukken of downloaden van de foto werken wij samen met een vaklab dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Onze digitale bestelomgeving is via een persoonlijke link met wachtwoord te bekijken. Je bepaalt zelf wie met deze gegevens de foto’s kan bekijken, downloaden of bestellen. Ben je overtuigd neem dan direct contact met ons op. Dan gaan wij voor je aan de slag.

Portfolio

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.