Dierenportret

Ieder dier heeft zijn eigen karakter, voor ons is geduld het toverwoord

Een huisdier zoals een hond maar ook een kat of konijn maken deel uit van het gezin. Ze horen er duidelijk bij en hebben een speciaal plekje in je hart veroverd. Een portret van je lievelingsdier laten maken is dan een logische stap.

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Tarieven Dierenfotografie

 

Op locatie €    35,00
Studio €    45,00
Digitale bestanden € 100,00
Nabestellen v.a. €       4,00
Per extra huisdier €    10,00

*In de weekenden geldt een eenmalige toeslag van € 20,-
** Eventuele locatiekosten niet inbegrepen

Afspraak maken

Voor een dierenportret kun je niet alleen rond Dierendag een beroep op ons doen, maar natuurlijk het gehele jaar! Onze fotostudio in De Kaasfabriek Markelo biedt hiervoor een geweldige locatie. Wil je liever een reportage met je huisdier op locatie, dan gaan wij dit regelen. Wij hebben diverse locaties in de omgeving van onze studio op maximaal 5-10 minuten rijden. Wij maken deze dierenportretten alleen op afspraak.

Mochten er onverhoopt toch geen goede weersomstandigheden zijn, dan kan de afspraak verzet worden of wijken we uit naar de studio. Toch liever in de studio? Kijk dan voor meer informatie op de pagina studiofotografie.

Voorbereiding

Zorg ervoor dat je huisdier er op zijn best uitziet door hem even te borstelen. Denk erover of je een halsband wel/niet op de foto wilt. Is je huisdier kieskeurig met ‘beloning’, neem dan zijn favoriete beloningeten mee. Laat hem/haar vooraf ook even extra ‘uit’, zodat het energie niveau wat kan zakken.

Afdrukken

We denken graag mee bij het afdrukken van foto’s op fotopapier, inlijsten of het kiezen van de perfecte wanddecoratie, zoals dibond, geborsteld aluminium, afdruk op canvas en hout of de overige mogelijkheden. Kijk hier voor het algemene prijsoverzicht. We adviseren je graag over een passende grootte, vorm en materiaal. 

Wij willen graag de foto’s te gebruiken voor onze eigen website, social media en etalage. Heb je dit liever niet? Geen probleem, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Honden, katten, konijnen, kippen, paard en pony’s zijn inmiddels door de fotografen van Fotostudio Markelo vastgelegd. Marian en Marjan weten de dieren snel gerust te stellen door hun eigen liefde voor dieren. Of het nu in de studio of op locatie is, met het toverwoord ‘geduld’ in haar achterhoofd zorgt Marjan ervoor dat jullie huisdier zich comfortabel voelt met de cameralens van Marian op zich gericht. Het kan dan ook niet anders dan dat de geweldige samenwerking tussen Marian en Marjan een prachtige serie beelden van jullie huisdier oplevert.

 

Buitenlocatie

Het vastleggen van een dierenportret kunnen we doen op een buitenlocatie. Misschien hebben jullie wel een speciale plek in gedachten waaraan jullie al een dierbare herinnering bewaren. We denken graag mee en kunnen jullie hierin zeker naar hartenlust adviseren.

Bij het maken van een dierenportret op locatie zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden. We hebben hier uiteraard contact over met elkaar. Mochten de weersomstandigheden de geplande fotosessie belemmeren, dan maken we direct een nieuwe afspraak of we kunnen uitwijken naar onze eigen studioruimte.

 

Onze werkwijze

We fotograferen jullie huisdier in verschillende poses en maken in onze studio gebruik van meerdere materialen. Door de rust te bewaren en vooral geduld op te brengen creëren we de ideale omstandigheden die ervoor zorgen dat onze fotograaf, ontspannen en ongedwongen foto’s kan maken. De shoot duurt ongeveer 20 -30 minuten. Natuurlijk kun je ook zelf accessoires (of favoriete speeltjes) meenemen naar de shoot om de foto’s persoonlijker te maken.

 

Na de shoot

De foto’s worden door ons standaard bewerkt zoals aanpassingen in belichting, kleuren en contrast.Je kunt de foto’s van de studioreportage na circa 5 werkdagen na de shoot in onze studio op afspraak komen bekijken, hier nemen we bewust even de tijd voor. Bij een studiosessie ontvang je van ons een leporello met door ons geselecteerde foto’s. Deze leporello’s zijn overigens los bij te bestellen, want het zijn prachtige cadeautjes om weg te geven. Na ontvangst van jullie betaling zetten we de foto’s online in beveiligd gedeelte van onze website. Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden.

De foto’s zijn geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Graag informeren we jullie over de verschillende mogelijkheden. Speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Portfolio

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.

 

dierendag-welkoop-2017-fotostudio-markelo-MVDK-20171004-0069-2
dierendag-welkoop-2017-fotostudio-markelo-MVDK-20171004-0069-2
dierendagactie-huisdier-portret-
dierendagactie-huisdier-portret-