Studiofotografie

Op zoek naar de meest authentieke versie van je persoonlijkheid

We halen alles voor je uit de kast! In onze eigen studio hebben we namelijk alles bij de hand. Diverse achtergronden en de ultieme controle over het licht. Met de juiste keuzes in techniek, het geven van aanwijzingen en poses benadrukken we de mooiste kanten van je persoonlijkheid. Reserveer nu een studioreportage en wij verrassen je met de mooiste foto’s.

 

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Tarieven studiofotografie

1-2 personen €    95,00
2-8 personen € 125,00
Digitale bestanden € 100,00
Nabestellen v.a. €       4,00

*In de weekenden geldt een eenmalige toeslag van € 20,-

Afspraak maken

Voor studiofotografie kun je het hele jaar bij ons terecht. Wij beschikken over een ruime en volledig ingerichte studio in het centrum van Markelo. De studio is zeer goed toegankelijk en biedt voldoende gratis parkeerruimte voor de deur. Wij maken deze studioreportages alleen op afspraak. 

Toch liever een buitenreportage? Kijk dan voor meer informatie op de pagina familiefotografie.

Kledingadvies

Blijf dichtbij jezelf, kies kleding die je anders ook graag draagt Stem de kleding qua kleuren op elkaar af. Vermijd wit, dit maakt bleek in het gezicht. Een wit shirt onder een donker jasje en pastelkleuren kunnen prima. Vermijd ook schreeuwende kleuren met contrastrijke patronen. Zwart- wit geblokt of bloemenprint zijn hier de duidelijkste voorbeelden van. Teksten op de kleding zijn ook minder geschikt voor een mooi resultaat.

Neem voor de zekerheid een setje extra kleding mee naar de locatie of studio. Waarschijnlijk hebben we het niet nodig, maar het is fijn om bijvoorbeeld een vieze broek vooraf aan de shoot nog even te kunnen vervangen. Dit geldt vooral voor (jonge) kinderen.

Afdrukken

We denken graag mee bij het afdrukken van foto’s op fotopapier, inlijsten of het kiezen van de perfecte wanddecoratie, zoals dibond, geborsteld aluminium, afdruk op canvas en hout of de overige mogelijkheden. Kijk hier voor het algemene prijsoverzicht. We adviseren je graag over een passende grootte, vorm en materiaal. 

Wij willen graag de foto’s te gebruiken voor onze eigen website, social media en etalage. Heb je dit liever niet? Geen probleem, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Leg die mooie herinneringen vast en boek een leuke, ongedwongen studioreportage in de studio van Fotostudio Markelo gelegen in De Kaasfabriek Markelo. We zijn van alle gemakken voorzien en spelen tijdens de fotoreportage graag in op jullie wensen.

Een speciale verjaardag, jubileum of een bijzondere gebeurtenis zijn vaak momenten waarbij een fotosessie wordt gemaakt. Maar je kunt ook denken aan bijvoorbeeld een fotoshoot met de (klein)kinderen, vriendinnen, paard, hond…. Niet altijd hoef je een speciale reden te hebben om te besluiten om een mooie studioreportage te willen laten maken. Wij benadrukken de meest toegankelijke, integere en aantrekkelijkste kant van iemands uitstraling. Dit doen wij door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van studiobelichting. We werken samen met jullie naar het beste resultaat en de mooiste authentieke versie van jullie persoonlijkheid.

 

De studio

Wij beschikken sinds 2019 over een goed ingerichte fotostudio, die modern is ingericht om foto’s te maken die nét wat specialer zijn. Het formaat maakt niet uit. We kunnen bijna alles fotograferen van mensen tot de kleinste sieraden maar ook voor een auto of authentieke bakfiets draaien wij onze ‘camera’ niet om. In onze werkwijze zijn we altijd actueel en proberen graag nieuwe dingen uit. De studio is goed bereikbaar voor mindervaliden en we beschikken over gratis parkeerruimte direct voor ons pand in het centrum van Markelo. De foto’s worden altijd door onszelf bewerkt, daardoor kunnen wij kwaliteit en snelheid garanderen. 

 

Onze werkwijze

Of je nu alleen of met een groep bent. We stellen je graag op je gemak en geven je aanwijzingen, zodat je op de foto goed uit de verf komt. Bij groepen fotograferen zowel het hele groep, diverse groepssamenstellingen, maar ook iedereen even apart. Daarvoor is het handig om vooraf een lijstje met samenstellingen van de groepjes te maken. Kinderen kunnen we met gekke vragen en kleine opdrachtjes bezighouden, zodat hun karakter de ruimte krijgt om naar boven te komen. Gemiddeld duurt een shoot ongeveer 45 minuten. Kleine kledingwissels (zoals jasje uit- of aantrekken) zijn mogelijk in de studio, er is hiervoor een kleine kleedruimte beschikbaar. Neem zelf kleding en accessoires (of knuffels) mee naar de shoot om de foto’s persoonlijker te maken.

 

Na de shoot

De foto’s worden door ons standaard bewerkt zoals aanpassingen in belichting, kleuren en contrast. Je kunt de foto’s van de studioreportage na circa 5 werkdagen na de shoot in onze studio op afspraak komen bekijken, hier nemen we bewust even de tijd voor. Je ontvangt dan tevens een leporello (miniboekje) met door ons geselecteerde foto’s. Deze leporello’s zijn overigens los bij te bestellen, want het zijn prachtige cadeautjes om weg te geven. 

Na ontvangst van jullie betaling ontvang je de foto’s in hoge resolutie met WeTransfer. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord. Want zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden. Speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Portfolio

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.

 

dierendag-welkoop-2017-fotostudio-markelo-MVDK-20171004-0069-2
studiofotografie-fotostudio-markelo-fotografie-MVDK-20200318-8938
studiofotografie-fotostudio-markelo-fotografie-MVDK-20200325-9074
studiofotografie-fotostudio-markelo-fotografie-MVDK-20200317-8682
studiofotografie-fotostudio-markelo-fotografie-MVDK-20200318-8931
pure-africa-koffiebonen-fairtrade-fotostudio-markelo-MVDK-20200420-9527