Strippenkaart

Zorgeloos inplannen van de fotograaf met zicht op de kosten.

Je bent een ondernemer en eigenlijk altijd bezig. Je moet vooral doen waarin je goed bent en waarmee je je geld verdient. Daarbij hoort tegenwoordig ook het zichtbaar maken van wat je doet en op welke manier je te werk gaat. Met een strippenkaart koop je uren fotografie in. Hiermee beschik je over goed beeldmateriaal en houd je inzicht in de kosten.

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Tarieven strippenkaart

Strippenkaart klein | 5 uur € 375,00
Strippenkaart groot | 10 uur € 695,00

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak zijn wij aanwezig in de studio tijdens openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten openingstijden telefonisch of per mail een afspraak in te plannen. 

Aanlevering bestanden

We leveren de foto’s in hoge resolutie en naar wens ook zo dat ze direct te gebruiken zijn in folders, prijslijsten of in je webshop. De normale levertermijn is ca. 2 weken na de shoot of zoals bij de opdracht afgesproken. Speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Afdrukken

Als bedrijf is je vraag meestal heel specifiek. Wij staan klaar om je verder te helpen met unieke oplossingen voor jullie vragen.  Het is mogelijk om een of meerdere vergrotingen aan te schaffen van bijvoorbeeld het pand, een product of een personeelsfoto. Wij adviseren graag in de diverse mogelijkheden wat betreft afwerking zoals akoestisch materiaal en wanddecoratie.

Ga voor een strippenkaart

Denk bijvoorbeeld aan fotografie van uitgevoerde werkzaamheden en projecten of het vastleggen van evenementen. Je website updaten of huisstijl aanpassen. Natuurlijk kun je dit zelf uitzoeken, maar je kunt ook gebruik maken van een ondersteuningsmoment. Daarom hebben wij nu de strippenkaart, want samen sta je sterk(er)!

 

Wat is het?

Wij bieden praktische ondersteuning op het gebied van fotografie, webdesign en grafische vormgeving, door middel van strippenkaarten. Met zo’n kaart koop je uren in die je op elk gewenst moment in kunt zetten. De kaart is onbeperkt geldig. Simpel en duidelijk dus.

 

Hoe werkt het

Jij geeft aan wat je zelf wilt doen en wat je aan ons wilt uitbesteden. Uiteraard is in overleg van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan projectfotografie, fotograferen van events, social media portretten of foodphotography. Ook behoort het updaten en klein onderhoud aan websites, webpagina’s aanpassen of toevoegen tot de mogelijkheden. Andere opties zijn digitale nieuwsbrieven ontwerpen en instellen, updaten van visitekaartjes, advertenties, social media content of digitaal briefpapier instellen in Microsoft Word.

Wij houden bij hoeveel uur je nog tegoed hebt. Zodra wij werkzaamheden uitgevoerd hebben ontvang je van ons een beknopt verslag. Hierin vind je een overzicht van de verbruikte tijd en het openstaande uren-tegoed. Is het tegoed (bijna) op? Vul dan de strippenkaart eenvoudig aan. Je kunt dan een nieuwe strippenkaart aan te vragen voor 5 of 10 uur.

Portfolio Pasfoto’s

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.

 

pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.41
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.40
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.44
Projectfotografie-Vastgoedfotografie-Fotostudio Markelo
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.39
zomeraanbieding-hofmarketing-bedrijfsreportage-zakelijk-portret-fotostudio-markelo-MVDK-20210708-5160
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.40 (1)
bedrijfsreportage-Morsink-Makelaar-Goor-fotostudio-markelo-MMHN-20200528-8518