Zakelijk portret

Leg de beste basis voor de beste eerste indruk. Met een goed zakelijk portret maak je het verschil!

Als je een nieuwe baan zoekt, of je wilt bestaande relaties onderhouden, dan zal je profiel al snel op LinkedIn opgezocht worden. Het spreekt voor zich dat dit profiel actueel is, maar het eerste contactmoment is de profielfoto die je hebt ingesteld. Je profielfoto worden binnen enkele seconden beoordeeld door onze meedogenloze karakters.

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Tarieven zakelijke profielfoto

LinkedIn Fotosessie € 99,00 2 bestanden
Charismatisch portretsessie € 175,00 5 bestanden
Omgevingsportret € 135,00 1 bestand

*In de weekenden geldt een eenmalige toeslag van € 20,-

Afspraak maken

Voor zakelijke portretten kun je het hele jaar bij ons terecht. Wij fotograferen in de studio, bij bedrijven en op locatie mits het weer het toelaat.  Wij maken de zakelijke profielfoto’s alleen op afspraak. 

Kledingadvies

Wat draag je als je klanten ontmoet? Wees representatief voor je bedrijf, maar blijf wel dichtbij jezelf. Vermijd wit, dit maakt bleek in het gezicht. Een wit overhemd onder een donker jasje en pastelkleuren kunnen prima.

Vermijd schreeuwende kleuren met contrastrijke patronen. Zwart- wit geblokt of bloemenprint zijn hier de duidelijkste voorbeelden van. Wij raden het dragen van kleding met teksten voor een profielfoto af.

Afdrukken

We denken graag mee bij het afdrukken van foto’s op fotopapier, inlijsten of het kiezen van de perfecte wanddecoratie, zoals dibond, geborsteld aluminium, afdruk op canvas en hout of de overige mogelijkheden. Kijk hier voor het algemene prijsoverzicht We adviseren je graag over een passende grootte, vorm en materiaal.

Wij willen graag de foto’s te gebruiken voor onze eigen website, social media en etalage. Heb je dit liever niet? Geen probleem, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Een goed portret maakt het verschil

Een goed zakelijk portret is ontzettend belangrijk. Met de eerste indruk vormen we direct een oordeel over mensen. Wij zorgen ervoor dat deze indruk gebaseerd wordt op een zo optimaal mogelijk beeld van jouw authentieke persoonlijkheid. Met een goed portret val je op en wek je vertrouwen, dat is doel van een zakelijk portret. Als gezicht van een bedrijf wil je dat potentiële klanten voor jou kiezen.

Ieder mens is uniek en door op persoonlijke elementen te focussen, maken wij foto’s die authenticiteit uitdragen. Een portret waarin jijzelf gelooft en dat ook uitstraalt. Daar hoef je geen model voor te zijn! Tijdens de fotosessie gaan we voor een ontspannen sfeer, waarin jij je op je gemakt kunt voelen. Alleen dan ontstaan er portretten die werkelijk contact maken met de kijker.

Wij benadrukken de meest toegankelijke, integere en aantrekkelijkste kant van iemands uitstraling. Dit doen wij door bijvoorbeeld optimaal gebruik te maken van studiobelichting of natuurlijk licht op locatie. In overleg bepalen we het doel en richting van het te maken portret. Zo komen we samen tot de pure portretten die opvallen. Deze portretten maken we in de studio of op locatie, afhankelijk van de wensen. Het is voor ons een de ultieme uitdaging om te komen tot het best mogelijke portret, rekening houdend met iemands ervaring en doelstellingen en voorkomen we lopendebandwerk.

 

Gouden regels voor een goede LinkedIn profielfoto:

 

Herkenbaar

Gebruik altijd een recente foto, waarbij je uiterlijke kenmerken dezelfde zijn als op dit moment. Niets is zo vervelend als dat iemand die je foto gezien heeft jou vervolgens niet herkent. Had je vroeger lang haar, of droeg je geen bril en nu wel, maak dan een nieuwe foto.

Alleen

Zorg ervoor dat jij duidelijk in beeld bent, zonder partner, kinderen, vrienden of huisdieren. Ook een afgehakt hoofd of arm van iemand anders kun je beter vermijden.

Zichtbare ogen

Kijk direct in de lens, want dat straalt vertrouwen en betrouwbaarheid uit. Wegkijken, een zonnebril of een petje waardoor je ogen onherkenbaar zijn werken niet in je voordeel.

Lach

Een natuurlijke lach waarbij je tanden een beetje zichtbaar zijn of een vriendelijke glimlach zijn uitnodigender dan een strenge gezichtsuitdrukking. Als je glimlacht gebruik je bovendien spieren rond je ogen. Die zorgen ervoor dat je net iets alerter kijkt.

Hoofd en schouders

LinkedIn maakt gebruik van relatief kleine profielfoto’s. Zorg er daarom voor dat je hoofd in zijn geheel en eventueel een deel van je schouders zichtbaar zijn. De rest van je lichaam leidt alleen maar af van de essentie: je gezicht.

Passend gekleed

Strak in het (mantel)pak, met of zonder das, een casual shirt of t-shirt of juist in professionele overall op de foto kan allemaal. Op voorwaarde dat de foto past bij het beroep dat je uitvoert of de functie waar je naar solliciteert.

Goede kwaliteit

Ook op klein formaat is kwaliteit van groot belang. Gebruik daarom geen foto die je met je smartphone hebt gemaakt bij te weinig licht. Vergroot ook niet een beeld dat oorspronkelijk kleiner was dan de door LinkedIn gevraagde afmetingen.

 

Na de shoot

De foto’s worden door ons standaard bewerkt. Na ontvangst van jullie betaling ontvang je de foto’s in hoge resolutie en in het juiste formaat voor de socialmedia profielen met WeTransfer. Je ontvangt de foto’s van de shoot na circa 2 weken, mits de factuur voldaan is.

Portfolio

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.