Bedrijfsreportage

Van sfeerreportage van de locatie tot ‘people at work’ om de kern van jouw bedrijf in beeld te brengen.

Laat je klanten zien wie jij bent en waar je voor staat met je bedrijf. Wij fotograferen bedrijfspanden, projecten, toepassingen, productieprocessen en jouw medewerkers en hun werkzaamheden. Deze foto’s worden vaak gebruikt in nieuwsbrieven, websites en brochures. Een prima manier om jouw bedrijf eerlijk, authentiek en sfeervol te promoten. Of laat ons jullie product(en) aantrekkelijk en functioneel in beeld brengen. Onze foto’s worden in overleg met jou in een uniforme vormgeving gefotografeerd.

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Tarieven bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage zzp € 150,00
Bedrijfsreportage midden-groot v.a. € 250,00
Meerdere locaties 1 dag € 450,00

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak zijn wij aanwezig in de studio tijdens openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur. Daarnaast is het mogelijk om buiten openingstijden telefonisch of per mail een afspraak te maken. 

Aanlevering bestanden

We leveren de foto’s in hoge resolutie en naar wens ook zo dat ze direct te gebruiken zijn in folders, prijslijsten of in je webshop. De normale levertermijn is ca. 2 weken na de shoot of zoals bij de opdracht afgesproken. Speciale wensen? Vraag naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Afdrukken

Als bedrijf is je vraag meestal heel specifiek. Wij staan klaar om je verder te helpen met unieke oplossingen voor jullie vragen.  Het is mogelijk om een of meerdere vergrotingen aan te schaffen van bijvoorbeeld het pand, een product of een personeelsfoto. Wij adviseren graag in de diverse mogelijkheden wat betreft afwerking zoals akoestisch materiaal en wanddecoratie.

Laat zien waar je voor staat, wat is jullie passie?

Laat je klanten zien wie jij bent en waar je voor staat met je bedrijf. Wij fotograferen bedrijfspanden, projecten, toepassingen, productieprocessen en je medewerkers in hun werkzaamheden. Deze foto’s worden vaak gebruikt in nieuwsbrieven, websites en brochures. Een prima manier om jouw bedrijf eerlijk, authentiek en sfeervol te promoten. Of laat ons jullie product(en) aantrekkelijk en functioneel in beeld brengen. Onze foto’s worden in overleg met jou in een uniforme vormgeving gefotografeerd.

 

Een bedrijfsreportage als illustratie bij een artikel

In opdracht fotograferen wij voor nieuwsbrieven, vakbladen, magazines en blogartikelen. De foto’s worden als ondersteuning van het artikel gebruikt. Wij overleggen graag met jou de mogelijkheden voor een optimale aansluiting bij de inhoud van het artikel. Breng jezelf en je medewerkers op professionele manier in beeld via Social Media, het visitekaartje van jouw bedrijf. Kies voor een uniforme opzet voor de zakelijke portretten (profielfoto’s) van je medewerkers, die past bij je bedrijfsvoering. Denk hierbij aan kledingvoorschrift, fotolocatie en of de foto’s in kleur of zwart-wit gemaakt moeten worden. Wij leveren deze profielfoto’s aan met de juiste specificaties geschikt voor Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn of je eigen website.

Portfolio Pasfoto’s

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.

 

pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.41
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.40
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.44
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.42 (1)
zomeraanbieding-hofmarketing-bedrijfsreportage-zakelijk-portret-fotostudio-markelo-MVDK-20210708-5135
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.39
pasfoto-pasfotos-fotostudio-markelo-rijbewijs-paspoort-id-12.17.40 (1)
bedrijfsreportage-Morsink-Makelaar-Goor-fotostudio-markelo-MMHN-20200528-8518