GENERATIEPORTRET

Een uniek en waardevol moment voor aan de muur

Jouw gezin op beeld vastgelegd, maar dan net even anders. Voor een generatieportret worden de foto’s van de personen één voor één gemaakt. Tijdens de nabewerking voegen we de foto’s samen tot een geweldig generatieportret.

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Tarieven Generatieshoot

Voor 1-3 personen €    99,00
Per extra persoon €    10,00
Digitale bestanden € 100,00
Nabestellen v.a. €       4,00

*In de weekenden geldt een eenmalige toeslag van € 20,-
** Eventuele locatiekosten niet inbegrepen

Afspraak maken

Voor een generatieportret kun je het hele jaar bij ons terecht in onze studio. Daarnaast is het mogelijk om deze shoot op locatie te doen, mits het weer het toelaat. Wij maken deze portretten alleen op afspraak en bij slecht weer zullen we in overleg een nieuwe afspraak plannen of toch in de studio gaan fotograferen.

 

Kledingadvies

Probeer felle kleuren en printjes te vermijden. Wij raden aan om effen kleding te dragen. Twijfel je? Neem dan een aantal setjes mee, zodat we samen kunnen bekijken wat het mooiste is op de foto. Daarnaast is het raadzaam om voor alle personen vooraf dezelfde kleur/tint bovenkleding af te spreken. Dit zorgt voor een uniform eindresultaat voor het generatieportret.

 

Afdrukken

We denken graag mee bij het afdrukken van foto’s op fotopapier, inlijsten of het kiezen van de perfecte wanddecoratie, zoals dibond, geborsteld aluminium, afdruk op canvas, hout en hd metalprint of de overige mogelijkheden. Kijk hier voor het algemene prijsoverzicht. We adviseren je graag over een passende grootte, vorm en materiaal. 

Wij willen graag de foto’s te gebruiken voor onze eigen website, social media en etalage. Heb je dit liever niet? Geen probleem, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Buitenlocatie of studio

Het vastleggen van een generatieportret kan in onze studio maar ook op een buitenlocatie. Misschien hebben jullie wel een speciale plek in gedachten waaraan jullie al een dierbare herinnering bewaren. We denken graag mee en kunnen jullie hierin zeker naar hartenlust adviseren.

Bij het maken van  de foto’s op locatie zijn we afhankelijk van de weersomstandigheden. We hebben hier uiteraard contact over met elkaar. Mochten de weersomstandigheden de geplande shoot belemmeren dan maken we direct een nieuwe afspraak of we kunnen uitwijken naar onze eigen studioruimte.

 

Onze werkwijze

Voor onze generatie portretten maken we van iedereen apart een foto in een speciale opstelling. Dit maakt mogelijk om 1 afspraak te maken voor iedereen tegelijk of om sommige apart te fotograferen omdat dit beter in jullie agenda past. Wanneer alle personen zijn gefotografeerd gaan wij aan de slag met het bewerken van de foto’s.

 

Na de shoot

Vervolgens worden deze foto’s vakkundig door ons standaard bewerkt en samengevoegd tot één uniek generatieportret. We geven een seintje wanneer de foto klaar is en de eventuele afdruk op fotopapier, canvas, dibond of hd metalprint voor jullie klaarstaat om aan de muur te hangen. Na betaling ontvang je van ons het digitale bestand van het generatieportret met een WeTransfer link. Voor social-media sturen we je een exemplaar met beeldmerk van Fotostudio Markelo subtiel onderin de foto.

Het generatieportret en de afzonderlijk gemaakte portretten worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord. Want zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden. Speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Portfolio

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.

 

generatie-portret-kleur-locatie-fotostudio-markelo
generatie-portret-zwartwit-studio-fotostudio-markelo-MVDK-20200507