Het is al even geleden dat we onder de naam van Fotografie Marjan Noteboom de eerste condoleancekaarten presenteerden. Een foto van de Schipbeek, gemaakt tijdens een zonsondergang is waarschijnlijk de allereerste geweest. We startte met kaarten zonder tekst. De foto had kracht genoeg en iedereen begreep dat het om een condoleancekaart ging. We zijn ruim vijf jaar verder en de lijn met condoleancekaarten is flink uitgebreid.

Niet alleen condoleancekaarten maar ook wenskaarten zijn in de afgelopen jaren aan het assortiment toegevoegd. Kaarten mét maar ook nog steeds zonder tekst zijn in ruime mate verkrijgbaar. Voor een reeks aan gelegenheden is er nu wel een kaartje te vinden in een van de kaartenrekken in Fotostudio Markelo of in de Martinushof.

Bijna twee jaar geleden vestigde Fotostudio Markelo zich in de Kaasfabriek Markelo waarmee Marian en Marjan een droom zagen uitkomen. Krachten bundelen is één maar samen werken is natuurlijk veel leuker dan alleen. Met een eigen studioruimte en een vast bezoekadres voor alles op het gebied van foto’s was het natuurlijk duidelijk dat ook de wens- en condoleancekaarten een vaste plek zouden krijgen in het assortiment van Fotostudio Markelo.

Voor het vormgeven van de wens- en condoleancekaarten gebruiken Marian en Marjan nog steeds uitsluitend eigen fotomateriaal. Bovendien moeten de foto’s een link hebben met Markelo. Er is echter 1 lijn, die afwijkt van deze regel. We hebben namelijk een reeks kaarten die zijn vorm gegeven met foto’s die gemaakt zijn op Ameland. Voor de mensen die Marjan een beetje kennen zal dat geen al te grote verrassing zijn. Net als de vele sfeervolle locaties in Markelo geeft ook de zee en het strand voldoende inspiratie voor het maken van unieke kaarten. Alle kaarten worden uitsluitend aangeboden in Fotostudio Markelo aan de Grotestraat 2 Unit A in Markelo (ook in de webshop van Fotostudio Markelo) en in de Martinushof aan het Kerkplein in Markelo. Voor het assortiment gericht op zee en strand kun je bovendien een kijkje nemen in de webshop van Wad aan de Wand.

Wie ga jij zo’n unieke wenskaart sturen met bijvoorbeeld ‘Groeten uit Markelo’? Fotostudio Markelo is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot en met 14.30 uur of op afspraak. Bestellen kan natuurlijk ook in de webshop! We bezorgen je bestelling op adressen in Markelo zelfs zonder extra kosten!