Met de komst van nieuw elan in het bestuur van Ondernemend Markelo, volgde al snel de vraag binnen deze vereniging; “kunnen we in deze bijzondere tijd vol met coronamaatregelen wel of niet, een nieuwe groepsfoto maken?”. Een foto waarop de bestuursleden op 1,5 meter afstand van elkaar staan is niet in verhouding met de huidige structuur van deze nieuwe groep ondernemers die de kar van Ondernemend Markelo in beweging willen zetten. Het trekken van de kar doen de ondernemers met elkaar. De visie van het nieuwe bestuur is ons duidelijk en vraagt om een groepsfoto waarop de bestuursleden allesbehalve op 1.5 meter van elkaar moeten gaan staan.

Fotograaf Marian Waanders voelt het dilemma aan en begrijpt het standpunt en de vraagstelling van het bestuur. Het resultaat mag er zijn. De bovenstaande foto waarop de zeven bestuursleden van Ondernemend Markelo te zien zijn hebben geheel coronaproof een bezoek gebracht aan de fotostudio. Individueel zijn er foto’s gemaakt die in de nabewerking professioneel zijn verwerkt tot bovenstaande groepsfoto.

Overigens is dit niet de eerste compilatie van de zeven bestuursleden. Bij het zien van het eerste exemplaar had een bestuurslid toch wel enige twijfel over zijn schoenen. Een nieuwe afspraak inclusief koffiemomentje bleek de oplossing. Met een druk op de knop werd de foto vervangen door een nieuw exemplaar maar nu inclusief zijn sportieve nieuwe schoenen.

Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het wel kan! Wij wensen de bestuursleden van Ondernemend Markelo heel veel succes met hun nieuwe functie!