We begrijpen als fotografen van Fotostudio Markelo heel goed welke impact de corona maatregelen hebben. Feit is dat we er allemaal mee te maken hebben. Oud en jong, iedereen heeft er mee te dealen. Onze feestelijke geplande opening op dinsdag 17 maart kwam een dag na de aankondiging van premier Rutte. Dit zorgde voor een ander verloop dan wij voor ogen hadden.

Creativiteit, flexibiliteit én positief blijven hebben ons nieuwe inzichten en mogelijkheden gegeven. Als ’t niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het wel kan! Veiligheid en gezondheid zijn voor ons kernwoorden geworden. Net als een open en eerlijk antwoord.

Met de extra aangescherpte maatregelen is een fotoreportage in onze studio toch mogelijk. Mits de personen tot 1 huishouden behoren en uit niet meer dan 4 personen bestaat. Na elke fotoreportage poetsen we de studio grondig. Alleen op deze manier kunnen we een veilig en gezond klimaat bieden. Voor onze klanten, maar ook voor ons zelf.

De fotostudio is een afgesloten ruimte waardoor jullie privacy wordt gewaarborgd. Studioreportages vinden plaats op afspraak. Hierdoor garanderen we jullie privacy en voorkomen dat jullie andere gasten tegenkomen. Een eventuele kans op besmetting wordt hierdoor kleiner.

Als fotografen zorgen we dat we tijdens jouw bezoek aan de studio, 1,5 meter afstand van elkaar bewaren.

Een groep collega’s, vrienden of familieleden uit meerdere huishoudens en/of wanneer de groep bestaat uit meer dan vier personen kunnen we op een andere wijze toch op de gevoelige plaat vastleggen in onze studioruimte. Door de foto’s individueel te maken en deze in de nabewerking samen te voegen kunnen we voor jullie toch die mooie groepsfoto maken. Want als ‘t niet kan zoals ‘t moet dan moet het maar zoals ‘t wel kan….

Betalingen per pin en zelfs contactloos behoren tot de mogelijkheden binnen Fotostudio Markelo. Dit heeft dan ook onze voorkeur. U vindt ons aan de Grotestraat 2, onze studio is gelegen in een voormalig fabriekspand. Komt gerust eens binnen om een kijkje te nemen.