Fotograferen zit in ons bloed. Geduld, kijken, spelen, creëren en vastleggen! Ons enthousiasme waarmee we samenwerken binnen een project is eindeloos. De werken die we tijdens de Etalageroute Kunststichting Markelo 2018 exposeren zijn hier een overtuigend bewijs van. Met een krat vol attributen zijn we afgelopen winter op een avond in de Kaasfabriek in Markelo gaan ‘schrijven met licht’. Het leverde een enorme map met prachtige beelden op maar juist de werken die geëxposeerd staan, vielen op door hun expliciete kleurenspel. Twee van de werken zijn gemaakt bij de voormalige zoutbaden van de Kaasfabriek. Het kleurenspel van de nacht, de spiegeling in het stilstaande water in samenhang met de restanten van de oude fabriek leverde unieke beelden op.

Een van de geëxposeerde werken werd gemaakt bij het Provinciaal verzetsmonument Overijssel gelegen op de Markeloseberg in Markelo. Het was die avond erg koud en er lag zelfs een klein beetje sneeuw. Ook hier hebben we verrassende beelden weten vast te leggen op een bijzondere plek.

Graag laten we u hier van mee genieten. Onze werken zijn tijdens de etalageroute van de Kunststichting Markelo bij de bibliotheek aan het Burgemeester de Beaufortplein 4 in Markelo op werkdagen te bekijken tussen 9.00 en 18.00 uur. De etalageroute duurt tot en met maandag 7 mei 2018. Een routeflyer waarop de gehele route staat vermeld is gratis verkrijgbaar bij het Infocentrum Markelo aan de Goorseweg in Markelo.

Wil je zelf graag meer weten wat Lightpainting is en hoe je schildert met licht? Wij geven regelmatig workshops op gebied van fotografie en Lightpainting. Houd hiervoor onze agenda in de gaten of vraag een workshop op maat aan voor bijvoorbeeld een personeelsfeest, fotoclub of vereniging…