Wij zijn als fotografen van Fotostudio Markelo regelmatig aanwezig bij events op gebied van sport, recreatie en cultuur. Wil je weten welke acties & minishoots door ons georganiseerd worden of bij welke events we aanwezig zijn? Hieronder vind je het actuele overzicht:

Zomerpauze

Fotostudio Markelo Grotestraat, 2-Unit A, Markelo, Overijssel, Nederland

Zomerpauze We gaan er eventjes tussen uit om onze accu's en batterijen volledig op te kunnen laden. Voor dringende zaken kunt u ons mailen op info@fotostudiomarkelo.nl of zijn we telefonisch bereikbaar op 06-50602431. Wel willen we je er op wijzen dat we minder snel zullen reageren dan je van ons gewend bent.

Open zaterdag

Fotostudio Markelo Grotestraat, 2-Unit A, Markelo, Overijssel, Nederland

Open Zaterdag Op de eerste zaterdag van de maand is het open zaterdag. Wij openen onze deuren van Fotostudio Markelo van 9:00 tot 13:00. Kom gezellig een kijkje nemen in onze studio of kom vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor een fotoshoot. Tevens is er de mogelijkheid om pasfoto's te laten maken of neem een […]

Doggy Plons Markelo

Zwembad de Vijf Heuvels Potdijk 5, Markelo, Overijssel, Nederland

Al ruim 15 jaar organiseert zwembad De Vijf Heuvels i.s.m. de Welkoop Markelo de DoggyPlons als afsluiting van het buitenseizoen. Na een pauze vorig jaar, mogen ze dit jaar jullie weer ontvangen in het mooie buitenbad. Wij zullen hier weer aanwezig zijn om de trouwe viervoeters te fotograferen.

Open zaterdag

Fotostudio Markelo Grotestraat, 2-Unit A, Markelo, Overijssel, Nederland

Open Zaterdag Op de eerste zaterdag van de maand is het open zaterdag. Wij open onze deuren van Fotostudio Markelo van 9:00 tot 13:00. Kom gezellig een kijkje nemen in onze studio of kom vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden voor een fotoshoot. Tevens is er de mogelijkheid om pasfoto's te laten maken of neem een […]

Truck Run Hof van Twente

Markelo Markelo, Nederland

Tijdens de 6e editie van Truck Run Hof van Twente, staan we weer aan de start, tijdens en aan het slot van de route om een beeldverslag te maken van dit waardevolle evenement.