Zondag 20 juni is het Vaderdag. Bij ons is het eigenlijk élke dag Vader- en Moederdag, want zeg nou zelf je geniet toch elke dag ook zonder al die lieve, leuke knutselwerkjes en cadeautjes van je kind(eren)? Maar eerlijk is eerlijk, het is geweldig om in het diepste geheim een geweldig cadeau voor die stoere man voor te bereiden. Iets dat hij niet meteen verwacht…

Vaderdag minifotoshoot
Speciaal voor al die stoere papa’s hebben we iets leuks bedacht. Een mini-fotosessie in de studio van Fotostudio Markelo aan het Kaasplein in Markelo. Wat gaan we doen? Maak een afspraak op woensdagmiddag 2 juni of zaterdag 5 juni en kom samen met mama en eventuele broertjes/zusjes naar de fotostudio. De fotografen hebben de set al opgebouwd om een aantal prachtige foto’s van jullie te maken. Zorg jij dat je stoere kleding aan hebt? Misschien mag je wel iets meenemen van mama, waarmee je op de foto gaat? Die gave motorzaag van papa, die ghettoblaster in de schuur of de gereedschapskist?

Zwart-wit foto’s
We maken een serie toffe zwart-wit foto’s waarbij jullie kunnen kiezen voor een zwarte of een lichte achtergrond. Als klap op de vuurpijl hebben we ook nog eens 15% korting op een aluminium dibond in alle formaten in combinatie met deze mini-fotosessie voor Vaderdag voor jullie klaarliggen. 

Neem snel contact op om een plekje te reserveren in onze studio. De afspraken worden ruim ingepland zodat we na elke afspraak voldoende tijd hebben om de studio schoon te maken en klaar te zetten voor de volgende afspraak.

Wat krijg je?
Een gave mini-fotosessie met zwart/wit foto’s inclusief een afdruk op fotopapier 13×18 cm. Daarnaast ontvang je een digitaal bestand naar keuze in hoge resolutie en ook nog eens 15% korting op een aluminum dibond met een afdruk van een van de foto’s uit de sessie in onze studio.

Wat kost het?
Deze speciale Vaderdag-minifotosessie kost 37,50 euro en duurt circa 15 minuten. Na de reportage worden de foto’s door ons standaard bewerkt en kunnen jullie de foto’s bekijken in een online beveiligde omgeving. Jullie kiezen zelf de mooiste foto uit waarvan je graag het digitale bestand wilt ontvangen. Besluit je om een foto op aluminium dibond te bestellen in een passend formaat, ontvang je 15% korting. Liever geen dibond? Geen probleem natuurlijk. We bestellen natuurlijk ook graag een afdruk op fotopapier, canvas of hout op het gewenste formaat voor je.