Eerlijk is eerlijk, klussen is niet Marjans ding. Ze vindt klussen alleen maar leuk, zolang er direct resultaat te zien is. Soms heeft het bereiken van resultaten gewoon even tijd nodig. Bij veel dingen kan ze dat opbrengen, maar bij het klussen is dat toch wat lastig. Marian is hierin wel de stabiele factor en klust rustig door en trekt zich weinig aan van wat er om haar heen gebeurt. Totdat het ook daar even niet lukt en Marjan ineens als een duveltje uit een doosje zorgt voor de oplossing. Het is wel een juiste weerspiegeling van onze samenwerking. Beiden gericht bezig, op weg naar ons gezamenlijke doel. En wanneer de een even het spoor bijster is helpen we elkaar weer op het juiste pad.

Voor ons gevoel stonden we eind januari even stil en hadden we zelfs de beruchte klusdip te pakken. Weinig zichtbare stappen werden gezet en de aanvraag voor een glasvezelaansluiting had op dat moment al téveel zinloze tijd gekost. Uren telefoneren en van het kastje naar de muur gestuurd worden. Keer op keer én wekenlang achtereen. Maar deze week gingen we opnieuw voortvarend aan de slag. De stoep voor onze buitenpui werd ontzettend mooi herstraat. De ontbrekende ruit, die vanwege transportschade niet geplaatst kon worden, werd nu vakkundig geplaatst. Een paar kleine dingetjes aan de pui werden nog aangepast om het allemaal te perfectioneren.

Maar de kers op de taart was toch wel het aanbod van de schilder. Waar wij drie dagen nodig hadden om alles af te plakken en doembeelden van wekenlang wanden sausen ons nachtmerries bezorgden, werden de plafonds en de wanden in één uurtje gespoten door een schilder in hart en nieren, Peter Assink van Schildersbedrijf Assink geassisteerd door Erik Waanders. Wat mooi om deze mannen vol passie te zien werken met de producten van Greenpaints. Op de wanden en de plafonds van de studio en de werkruimte is door hen een mooie frisse witte mineraalverf KEIM Innostar aangebracht. Een mooi accent mag niet ontbreken, daarom zijn er bij de achterwanden bij de balie en de spreektafel diepgroene kleurvlakken aangebracht. De verven zorgen voor een gezond binnenklimaat en staan bekend om de goede doorlaatbaarheid van waterdamp, de kleurgarantie van 20 jaar en een exclusieve uitstraling van 100% matheid. Dat past ons wel in ons straatje!

En dat was nog niet alles…. Met het aanbrengen van ons logo op de gevel van De Kaasfabriek in Markelo zijn we nu ook zichtbaar voor iedereen. Marcel Brunsveld van Fourleft Reclame & Sign wist ons te overtuigen van zijn ideeën. Een mooie bijkomstigheid is, dat er nu regelmatig een blik geworpen kan worden in de fabriek. En als wij aanwezig zijn, is er natuurlijk ruimte om ook vast een kijkje in de studio te nemen…

Wij duiken weer met frisse moed de volgende golfbeweging van de verbouwing in, we gaan tot het gaatje! Af en toe kijken we even achterom, om te zien wat we al voor elkaar hebben gebokst. Zodat we ook in die laatste meters de moed erin houden.