Shop-in-Shop

Fotostudio Markelo is ontstaan door het samenvoegen van VerzinHet en Fotografie Marjan Noteboom. Juist daarom weten we als geen ander hoe belangrijk het is om je krachten te bundelen. Samen werken is daarbij ook functioneel en veel gezelliger. Elkaar versterken zorgt uiteindelijk voor meer energie en dus een gezonde portie fun in dat waarmee je bezig bent. Een partner die kritisch durft te zijn op jouw werk zorgt voor ontwikkeling en is grensverleggend. Niet in de sleur terechtkomen, maar van de afgebakende paden durven afwijken. Ondernemen is samenwerken!

Het idee
Erik Waanders van Greenpaints doet met regelmatig een beroep op ons als het gaat om productfoto’s voor de webshop, projectfotografie, beeldmateriaal voor nieuwsbrieven en social media. Bij de keuze voor materiaal en kleurgebruik voor de inrichting van onze studio, hebben we ons uitgebreid laten adviseren door Erik Waanders. Greenpaints is weliswaar gevestigd in Enter maar mag ook veel klanten uit Markelo tot haar klantenkring rekenen. Zo ontstond het idee voor een afhaalpunt van Greenpaints bij Fotostudio Markelo; De Verfspot!

De Verfspot!
Bestellingen die bij Greenpaints in Enter worden aangenomen (en webshop) kunnen worden afgehaald in De Kaasfabriek Markelo. “We hebben wat gangbare producten, vast in het assortiment opgenomen van de Verfspot!, maar is er iets nodig dat niet op voorraad ligt in Markelo dan kunnen we het de volgende dag of in sommige gevallen soms dezelfde dag nog leveren. Het is een mooie uitbreiding van onze service speciaal gericht op onze klanten in Markelo”, vertelt Erik enthousiast. De openingstijden van Verfspot! zijn gelijk aan de openingstijden van de Fotostudio Markelo. Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 14.30 uur is de fotostudio geopend. Voor advies over de producten is een telefoontje of mailtje naar Greenpaints de beste weg om gedegen advies te krijgen.

Ongediertebestrijding Schorfhaar
De samenwerking tussen Han Schorfhaar en Fotostudio Markelo startte met een serie zakelijke profielfoto’s voor zijn website Ongediertebestrijding Schorfhaar en Wespenbestrijding Twente. Daar bleef het niet bij. Content voor social media, brainstormsessie’s en de websites onderhouden vormen nu een vaste opdracht voor Marian en Marjan van Fotostudio Markelo. De werkformulieren, stickers, visitekaartjes, doorschrijf bloks met facturen van Ongediertebestrijding Schorfhaar zijn in de afgelopen maanden van een nieuw ontwerp voorzien door Fotostudio Markelo. Door de input van Han heeft Fotostudio Markelo deze nieuwe werkdocumenten op maat vormgegeven en is het voor Han beter werkbaar geworden.

FromWood
Naast de Verfspot van Greenpaints en Ongediertebestrijding Schorfhaar hebben we ook een fijne samenwerking met FromWood. De liefde voor de verwerking van natuurlijke materialen in combinatie met puur ambacht is een goede match onze fotografen. De eiken hapjesplank in twee afmetingen hebben een vaste plaats gekregen in de Fotostudio. Begin december is daar een unieke, eiken badplank met een RVS steun aan toegevoegd. Vakmanschap met een dikke hoofdletter! Om een look-and-feel te ervaren met dit geweldige product van FromWood, kun je tijdens de openingstijden van Fotostudio Markelo binnenlopen. FromWood renoveert, restaureert en creëert. Zij maken meubels speciaal voor u op maat of passen bestaande meubels aan. Doordat Fromwood maatwerk meubels levert, heb je een meubel die geheel aan al jouw wensen voldoet.