Sla de krant open, volg de digitale nieuwspagina’s en je zult vooral lezen wat er op dit moment allemaal niet meer kan. Met de ‘gouden regel: 1,5 meter afstand houden’ in ons hoofd hebben we tijdens de koffiepauze vanmorgen, weliswaar op gepaste afstand de term ‘omdenken’ op tafel gegooid. Je kunt van alles een probleem maken, maar je kunt ook van een probleem van álles maken. Zeg nou zelf; het is toch veel leuker om te ontdekken wat er op dit moment nog wél mogelijk is en aanspraak maken op onze creatieve uitspattingen. Omdenken ten top! Als twee enthousiaste fotografen in ons gloednieuwe pand van Fotostudio Markelo aan de Grotestraat in Markelo kunnen we ook op dit moment, écht meer dan we misschien in eerste instantie denken.

Pasfoto’s op maat bijvoorbeeld. Niet alleen tijdens onze vaste openingstijden van dinsdag tot vrijdag van 9.00 tot 14.30 uur, kun je bij ons binnenlopen voor het maken van pasfoto’s die voldoen aan de laatste richtlijnen van de overheid. Dit kan ook in overleg op een door jou beter gekozen moment. Maar ook zakelijke portretten kunnen we in onze studio of op locatie vakkundig voor jou verzorgen.

Nu er een streep is gezet door bijvoorbeeld bezoekjes aan familie, is het des te leuker om hen te verrassen met een foto van de kinderen. We kunnen voor jullie individuele kinderportretjes maken. Maar misschien is een generatiefoto van jullie gezin wel een nog mooier geschenk. Voor bijvoorbeeld de ouderen die nu noodgedwongen binnen moeten blijven. 

Eindelijk hebben we nu ook de cadeaubonnen besteld. Ze stonden al langer op onze lijst maar waren er nog niet aan toe gekomen. Waarschijnlijk mede omdat er niet echt een vraag naar was. Inmiddels is dat veranderd en heeft het maken van cadeaubonnen onze prioriteit gekregen.

Al brainstormend bedenken we, dat we met elkaar als ondernemers ervoor moeten zorgen dat we straks op de juiste plek in de startblokken staan om fris en fruitig van start te gaan. Klaar zijn, wanneer de maatregelen die de Rijksoverheid op dit moment afgeeft, worden losgelaten. Websites checken op de juiste informatieve content en voorzien van actueel beeldmateriaal. En ook dit kunnen we, ondanks de geldende maatregelen gewoon voor jullie verzorgen.

Neem contact met ons op, veilig per mail of telefonisch. Onze ruime koffietafel in de fotostudio biedt ons ook een goede mogelijkheid om op gepaste afstand toch met elkaar in gesprek te kunnen gaan, en de verschillende opties voor jouw website onder de loep te nemen. Wij denken tenslotte graag met je mee. Soms moet je even afstand nemen, om dichter bij de oplossing te komen!