Na een week sneeuw- en ijspret zijn we beland in de lente! De zon laat zich met regelmaat zien, de vogels fluiten zodra het licht wordt, ramen en deuren worden open gezet. We zijn in de tuin te vinden, maken voorzichtig weer plannen voor het buitenseizoen. En beginnen vol goede moed aan de voorjaarsschoonmaak…, dat beetje zon geeft gewoon energie.

In onze studio is het al niet veel anders. Het ziet er weer spik en span uit na een uurtje de handen uit de mouwen te hebben gestoken. Apparatuur heeft een check-up gehad en alles staat klaar om te starten aan nieuwe opdrachten in onze studio. We richten ons, door de maatregelen die de lockdown met zich meebrengt op dit moment met name op pasfoto’s, individuele portretten en reportages van personen uit één huishouden. Maar richten onze camera ook graag op dieren en vastgoed. Dit doen we overigens nog steeds, uitsluitend op afspraak!

We moeten het namelijk nog wel even volhouden met elkaar. Des te eerder komt het moment, dat we niet meer hoeven na te denken of we binnen de richtlijnen kunnen werken. We kijken uit naar dat moment dat we gewoon weer volmondig ‘ja’ kunnen zeggen tegen een nieuwe opdracht…