In de week van 28 september tot 2 oktober staat onze studio in het teken van Dierendag! Op afspraak gaan we met jouw hond, kat, cavia, muis of varkentje aan de slag en werken we toe naar een prachtig dierenportret. Voor ons is niet veel te gek dus verras ons maar… Wat door de deur van de studio past zeggen we altijd gekscherend kunnen we ook fotograferen! Wij gaan de uitdaging graag aan met een flinke dosis rust en geluidjes komen we zeker tot een mooi resultaat.

Mini- en Mini+ shoot
Afhankelijk van jullie wensen hebben we speciaal voor Dierendag twee aanbiedingen gemaakt. Je kunt kiezen voor de Mini-shoot of de Mini+ shoot. De Mini+ shoot is iets uitgebreider en je ontvangt hier als extra 2 digitale bestanden naar keuze van jouw huisdier. Bij zowel de Mini als de Mini+ ontvang je een professionele afdruk op fotopapier in de maat 20*20/30. Alle door ons gemaakte foto’s worden standaard bewerkt en plaatsen we voor jullie in een online digitaal album zodat jullie de foto’s thuis rustig kunnen bekijken en eventueel een nabestelling kunnen doen.

Plekje reserveren
Wil je een dierenportret door ons laten maken in de actieweek maakt dan de keuze tussen de Mini- en de Mini+ shoot en meld je aan per mail info@fotostudiomarkelo.nl. Vermeld daarin je naam, adres en telefoonnummer en natuurlijk de soort en de naam van jullie huisdier. Geef gerust aan welke dag jullie voorkeur heeft en welk tijdsblok. Je ontvangt van ons per mail de bevestiging van de afspraak.