Groepsfoto’s en de huidige coronamaatregelen is geen ideale combi. Toch denken we dat het kan! Binnen de geldende regels kunnen we op een andere manier toch zorgen voor een fijne herinnering. Een foto van familieleden, kinderen, ouders maar ook jullie huisdieren of een verjaardagsfeestje in onze studio behoort nog steeds tot de mogelijkheden.

De studio is ruim genoeg om niet bij elkaar op de lip te moeten zitten. Een groepsfoto in de studio wordt normaal gesproken in een keer gemaakt. Maar door individuele foto’s van de groep te maken en deze in de nabewerking samen te voegen tot een foto kan een prima alternatief opleveren. Misschien zelfs wel een betere want misschien liepen jullie al tegen het probleem op om een goed fotomoment te kiezen. Drukke agenda’s hebben we allemaal. Met deze oplossing is het mogelijk om zelfs individuele afspraken te plannen. De beelden leveren uiteindelijk toch die gave groepsfoto op van jullie gezin, familie, vrienden of collega’s.

Op de foto met je vader en kleinzoon? Een herinnering die blijvend is. Een generatieportret kan op meerdere manieren ingevuld worden. Als gezin is een soortgelijk portret een eyecatcher aan de wand maar gelijk ook een prachtig cadeau voor jullie ouders. Neem eens contact met ons op of beter nog, loop gerust binnen tijdens onze openingstijden. Je vindt ons in de Kaasfabriek Markelo, een voormalige kaasfabriek waar inmiddels meerdere bedrijven zijn gevestigd.

Wij volgen het protocol, zoals dat is uitgeven door DuPho. Dutch Photographers gevolgd. Meer info? https://www.dupho.nl/images/DuPho_Covid-19_Protocol_.pdf