Donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. Voor ons betekent dat een extra dagje vrij en genieten van de zon en ons gezin. Na weken van verbouwen en klusjes in en rond de realisering van Fotostudio Markelo in de Kaasfabriek Markelo aan de Grotestraat 2 in Markelo, zijn we inmiddels zover dat we ons gesetteld voelen. Met veel plezier werken we vanuit ons stekje in het centrum van Markelo met voldoende parkeerplaatsen binnen handbereik. Dat werken heeft overigens op dit moment wel een andere invulling gekregen door de beperkingen waarmee we te maken hebben in verband met de maatregelen die de Rijksoverheid heeft opgelegd in de aanpak van het corona-virus. Zo bedenken we vooral welke mogelijkheden we binnen handbereik hebben om onze camera toch aan het werk te zetten.

Het vrije Hemelvaart-weekend zorgt dat we kunnen bijtanken en onze vitamine Z(on) reserves kunnen aanvullen zodat automatisch onze bron aan creativiteit blijft borrelen en niet stil komt te liggen. Over een aantal weken is het Vaderdag en ook daar hebben we een aantal leuke cadeau aanbiedingen voor in petto die nog moeten worden uitgewerkt. In ons hoofd zijn ze bijna klaar en zullen we ze na het Hemelvaartweekend met jullie gaan delen.

Vanaf dinsdag 26 mei staan we weer fris en fruitig, vol energie klaar om voor jullie de mooiste pasfoto’s, reportages en andere opdrachten uit te werken. We hopen dat jullie net als wij kunnen genieten van een paar vrije dagen in en rond huis met de mensen om je heen die je lief zijn. Door de corona zal ook het Hemelvaart-weekend een andere invulling krijgen dan we gewend zijn. Feit is dat de weersvoorspellingen voor donderdag en vrijdag uitermate goed zijn.