Feest & Jubileum

Feestelijke momenten, groot of klein, zijn er om te vieren!

Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardag, het bereiken van je pensioenleeftijd of een gouden huwelijksdag; feestelijke momenten zijn er om te vieren. In een klein of een wat groter gezelschap, een feestje zoals jullie voor ogen hebben verdient een mooie sfeerimpressie met foto’s, die je op een later moment nog eens heerlijk laten nagenieten van dit feestelijke moment.

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Tarieven reportage

Feest & jubileum impressie ca 2 uur € 200,00
Feest & jubileum impressie + fotosessie ca. 2,5 uur € 250,00

*Ontvang fotosessie in HighRes voor een meerprijs van € 100,-
**In de weekenden geldt een eenmalige toeslag van € 20,-

Afspraak maken

Je kunt bij ons het hele jaar terecht voor een feestreportage. Wij fotograferen binnen en buiten op de feestlocatie, mits de weersomstandigheden het buiten toelaten. Reserveer bij voorkeur minimaal 2-4 weken vooraf aan het feest om verzekerd te zijn van een plekje in onze agenda.

Kledingadvies

Kies voor kleding waarin je je prettig voelt en dichtbij je eigen stijl. Vermijd de kleur wit, dit maakt bleek in het gezicht. Een wit top onder een donker jasje en pastelkleuren kunnen prima.

Kijk uit met contrastrijke patronen. Zwart- wit geblokt of bloemenprint zijn hier voorbeelden van. Ook felle (fluoriserende) kleuren raden wij af, deze fotograferen vaak niet mooi. Als laatste tip vermijd teksten op de kleding.

Afdrukken

We denken graag mee bij het afdrukken van foto’s op fotopapier, inlijsten of het kiezen van de perfecte wanddecoratie, zoals dibond, geborsteld aluminium, afdruk op canvas en hout of de overige mogelijkheden. Kijk hier voor het algemene prijsoverzicht We adviseren je graag over een passende grootte, vorm en materiaal.

Wij willen graag de foto’s te gebruiken voor onze eigen website, social media en etalage. Heb je dit liever niet? Geen probleem, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Sfeerimpressie op maat

Of het nu gaat om een jubileum, een verjaardag, het bereiken van je pensioenleeftijd of een gouden huwelijksdag; feestelijke momenten zijn er om te vieren. In een klein of een wat groter gezelschap, een feestje zoals jullie voor ogen hebben verdient een mooie sfeerimpressie met foto’s, die je op een later moment nog eens heerlijk laten nagenieten van dit feestelijke moment. 
 

Onze werkwijze

Ons streven is om een totaalbeeld van het feest weer te geven. Wie waren erbij,  bijzondere momenten en natuurlijk de algemene sfeer. Kiezen jullie voor een extra fotosessie, dan fotograferen we de hoofdgast(en) en de bijvoorbeeld familie en/of collega’s. Daarvoor is het handig om vooraf een lijstje met samenstellingen van de groepjes te maken. De shoot duurt ongeveer 30 minuten en wordt vooraf aan het feest ingepland.

 

Na de shoot

De foto’s worden door ons standaard bewerkt. Na ontvangst van jullie betaling ontvang je de foto’s in hoge resolutie met WeTransfer. De foto’s zijn geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Je ontvangt de foto’s  circa 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. Je ontvangt een mini-album met door ons geselecteerde foto’s. Deze mini-albums zijn overigens los bij te bestellen, want het zijn prachtige cadeautjes om weg te geven.

 

Album

We bespreken graag met jullie de mogelijkheden voor het maken van een album. We laten jullie graag zien welke maten, omslagen en bladen tot de opties behoren. We hebben voorbeelden in onze studio liggen en overleggen graag welke foto’s in een album niet mogen ontbreken.

 

Online album

De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder klant-login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord. Want zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden. Speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

Portfolio

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.

 

feest-jubileum-fotograaf-fotostudio-markelo-hof-van-twente-MVDK-20210915-6974
feest-jubileum-fotograaf-fotostudio-markelo-hof-van-twente-MVDK-20210915-6975