Als de Tweede Kamer een positief besluit neemt, hebben we vanaf vrijdag te maken met een avondklok. Dat betekent na 20.30 uur niet nog even snel naar de mensen die je lief zijn om een kopje koffie te drinken. Niet meer even snel langs lopen om te kijken of het allemaal goed gaat bij de mensen die eenzaam zijn en wel wat aanspraak kunnen gebruiken. Niet voor niets attendeerden Hugo de Jonge in zijn persconferentie er op, om attent te zijn en dat een klein gebaar al heel belangrijk kan zijn. Een onverwachts kaartje is tenslotte zo geschreven en ook net zo snel verstuurd. Hoe fijn is het om post te ontvangen met een lief berichtje waarmee we iemand een hart onder de riem kunnen steken?

In onze nieuwe webshop hebben we verschillende wens- en condoleancekaarten. Zo is er een flink aantal wenskaarten verkrijgbaar zonder tekst die voor veel doeleinden geschikt zijn. De dubbele kaarten bieden voldoende ruimte aan de binnenzijde voor een persoonlijk bericht.

De digitale smart photo frame met de gratis Frameo app is een geweldig fijn cadeau voor bijvoorbeeld opa en oma. De vele foto’s die we allemaal maken met onze smartphone van de kids of gebeurtenissen kun je nu razendsnel delen met opa en oma. Met een druk op de knop zend je de foto’s van jouw telefoon naar het scherm van het digitale fotolijstje. En niet alleen foto’s maar zelfs videofragmenten kunnen nu in no time worden gedeeld. Het digitale fotolijstje is net als de wenskaarten in de webshop online te bestellen.

Woont je in Markelo dan worden de online bestellingen binnen een dag bij jullie thuis bezorgd. Voor adressen buiten Markelo doen we een beroep op PostNL en worden verzendkosten in rekening gebracht.