Diensten

 

Fotostudio Markelo heeft veel parate kennis in huis als het gaat om fotografie in de breedste zin van het woord. Marian Waanders en Marjan Noteboom hebben zich beiden door de jaren heen gespecialiseerd in verschillende diensten. Deze diensten zijn familiefotografie, portretfotografie, dierenportret, pasfoto’s, jubileum/feest fotografie en zakelijke fotografie. Hieronder vind je ons standaard aanbod.

Ben je benieuwd wat Fotostudio Markelo voor jou kan betekenen? Of wil je graag meer weten over de diensten die Fotostudio Markelo kanaanbieden? Neem contact met ons op om samen onder het genot van een kop koffie of thee van gedachten te wisselen en tot een concreet plan te komen.

Je hoeft het niet alleen te doen, samen staan je sterker…

Pasfoto's

We hebben ze allemaal weleens nodig; pasfoto’s voor bijvoorbeeld je paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Helaas maken wij deze pasfoto’s nog niet zelf, maar daar komt binnenkort verandering in. Zodra Fotostudio Markelo over een eigen studioruimte beschikt zullen wij deze dienst aanbieden. Wij garanderen dan dat de pasfoto’s voor officiële documenten aan de gestelde eisen voldoen. Binnen enkele minuten wordt de foto gemaakt en vervolgens geprint terwijl u wacht. Snel, eenvoudig en voordelig.

Familiefotografie

Om het perfecte plaatje vast te leggen is naast de kennis van de fotograaf ook de sfeer bepalend voor het eindresultaat. Niet voor niets staan onze fotografen niet direct in de aanslag met de camera maar maken eerst een praatje en zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

In een ongedwongen sfeer zorgen we voor een zo optimaal resultaat waarbij we graag experimenteren en natuurlijk ook open staan voor jouw ideeën.

Zakelijke fotografie

Wij zijn de fotograaf voor diverse bedrijven en wij doen dit graag en goed. Wij stellen onze fotografie in dienst van jouw bedrijf. Laat jouw klanten zien wie jij bent en waar je voor staat met je bedrijf. Wij fotograferen bedrijfspanden, projecten, toepassingen, productieprocessenen je medewerkers in hun werkzaamheden. Deze foto’s worden vaak gebruikt in nieuwsbrieven, websites en brochures. Een prima manier om jouw bedrijf eerlijk, authentiek en sfeervol te promoten.

Fotoshoot tussen de koeien

Wandelend tussen de koeien in het weiland, zittend op een strobaal, even een stoere boer(in) op de trekker, lekker sjouwen met hooibalen in het land. Deze landelijke omgeving vormt een originele achtergrond voor onvergetelijke foto’s, ongeacht het seizoen. Ook in de wintermaanden als de koeien op stal staan, zijn er vele mogelijkheden voor een te gekke fotoshoot met de koeien.

 

Dierenportret

Of het nu een hond, kat, cavia, paard of kip is….. de band die je hebt met je huisdier is bijzonder. Reden voldoende om een prachtig portret van je huisdier te laten maken. Door de rustige benadering en de ervaring die onze fotografen in de afgelopen jaren hebben opgedaan, is het maken van een dierenportret bij Fotostudio Markelo een aangename ervaring, die een geweldig resultaat oplevert.

Jubileum- en feestreportage

Bij een speciaal feest of jubileum hoort een prachtig fotoreportage. Wij fotograferen vanaf het begin van het feest de aanwezigen, bijzondere momenten en een impressie van de sfeer. De foto’s worden aangeboden via FileCap of tegen een meerprijs op USB. De reportage is uit te breiden met een portretsessie voorafgaand aan de feestelijke gebeurtenis.

2 + 3 =