Niet altijd is het kiezen van een cadeau een gemakkelijke opgave. Het geven van een cadeaubon is misschien nou niet direct het leukst cadeau om te geven. Een cadeaubon krijgen van Fotostudio Markelo betekent echter een zee aan mogelijkheden. Onze cadeaubonnen kunnen namelijk geheel naar je eigen wens besteed worden en worden feestelijk verpakt.

Heb je een cadeaubon ontvangen van Fotostudio Markelo dan zijn er vele invullingen mogelijk. Kies je voor een fotoreportage in onze studio in Kaasfabriek Markelo of juist op een bijzonder plekje in de natuur? Alleen of samen met je gezin, beste vriendin(nen), collega’s, huisdier….? Wil je eindelijk wel eens een statement maken en je social media voorzien van een zakelijk portret waarbij in een oogopslag jouw kwaliteiten in het oog springen? Misschien heb je pas geleden, tijdens het opruimen van de zolder nog een oude vergeelde foto terug gevonden uit vervlogen tijden. Hoe leuk is het om deze foto te laten herstellen door onze ervaren fotografen? Wat vind je trouwens van een generatiefoto van jouw gezin aan de wand?

Neem ons mee in jouw creativiteit en laat ons meedenken? Wil je liever een beroep doen op onze ervaring en ruime vakkennis? Ga dan met ons in gesprek aan onze ruime koffietafel en maak ons partner van jouw ideeën en mogelijkheden.

Een cadeaubon van Fotostudio Markelo is zo gek nog niet. Denk er aan als je binnenkort op zoek bent naar het ultieme cadeau!