Contact - Fotostudio Markelo
15511
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15511,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Contact

info@fotostudiomarkelo.nl
Marjan Noteboom:  06-50 60 24 31
Marian Waanders:   06-52 37 31 15

Wie zijn wij…

Fotostudio Markelo is de naam waaronder wij, Marian Waanders en Marjan Noteboom gezamenlijk onze passie voor het fotograferen tot uiting brengen. Wij fotograferen graag in Markelo tijdens sport-, culinaire-, culturele evenementen, concerten en fairs maar verzorgen ook diverse cursussen en workshops in onze cursusruimte of zelfs bij jou op locatie.

marjan-noteboom-fotostudio-markelo
Marjan Noteboom
06-50 60 24 31
marian-waanders-fotostudio-markelo
Marian Waanders
06-52 37 31 15

Waarmee kunnen wij je helpen?

marjan-notoboom-fotografie-300
Een foto is uniek! Een foto herinnert, raakt, ademt, leeft en doet denken aan. Juist op dát  plekje staan, net dát moment vastleggen….geweldig dat je je met foto’s een bepaald moment weer feilloos weet te herinneren. Fotograferen kan eigenlijk altijd, als er maar licht is. Voor Fotografie Marjan Noteboom fotografeer ik het liefst op een buitenlocatie. Denk maar eens aan de de mooie herfstkleuren, de frisse kleuren van de lente, een vrolijk en zonnig plaatje in de zomer of de ijzige kleuren van de winter. Of het nu gaat om een fotoreportage van familie, huisdieren, sportactiviteiten, fairs, evenementen of een feest; ik vind het een eer om het voor u te mogen verzorgen.
infinitum-afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie blijkt vaak een enorme waarde te hebben voor diegene die achterblijven. Een afscheid is een uniek moment en er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen. Afscheidsfotografie kan ook steun geven aan nabestaanden die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn. En speciaal voor kinderen is afscheidsfotografie belangrijk. Op het moment dat zij er aan toe zijn, kunt u aan de hand van de foto’s rustig met hen praten over het afscheid. Daarnaast bewerken we als Infinitum Afscheidsfotografie ook reeds bestaande foto’s en optimaliseren we deze voor de herdenkingsdienst of voor rouwkaarten, bidprentjes en herdenkingskaartjes.
verzinhet-fotografie

We weten als geen ander hoe belangrijk dat eerste contact is. Je comfortabel voelen voor de camera levert tenslotte de beste resultaten op. Marian Waanders wil jullie een goed gevoel bezorgen en een prachtig product leveren. Met VerzinHet levert ze een bijdrage in creatief- en conceptdenken, op het gebied van fotografie. Dat is vaak de rode draad in de fotoshoots die we doen. Marian fotografeert portretten, bedrijfsreportages, productshoots en van alles daartussenin.  Fotograferen kunnen wij zowel in de studio als op binnen- en buiten locaties. We weten wat we kunnen in elke situatie en zetten dat naar onze hand. In overleg is er veel mogelijk, dus geef aan wat jullie wensen zijn.
newlife-photography

Met NewLife Photography richt ik me speciaal op jonge (aanstaande) gezinnen, omdat hier mijn hart ligt. Deze fase in het leven is zo bijzonder en gaat in een rap tempo aan ons voorbij. Ik wil iedereen de mogelijkheid geven om tastbare herinneringen te creëren voor de toekomst. Herinneringen die dierbaar zijn en worden, zeker naar mate we ouder worden. Je kunt hierbij denken aan de in opkomst zijnde geboortefotografie, fotografie voor, tijdens en na de bevalling. Maar ook de kinder- en familieportretten onder andere zwangerschapsfotografie, welkom in de wereld, lifestyle reportagesnewbornshoots, de wandeling en mijn favoriet de cakesmash shoot.