Zomeraanbieding!

Reportage voor ondernemers voor in gemeente Hof van Twente om hun beeldmateriaal een positieve boost te geven

Beelden gebruiken in de communicatie naar klanten die een juiste afspiegeling zijn van de werkelijkheid zijn in deze tijd een must. Als bedrijf wil je tenslotte een juiste indruk geven waardoor de klant exact weet wat hij van jou kan verwachten.

Hofmarketing staat voor wonen, werken en recreëren en heeft een breed netwerk in de Hof. Samen met Hofmarketing hebben we een leuke zomeraanbieding opgezet, speciaal gericht op ondernemers in gemeente Hof van Twente om hun beeldmateriaal een positieve boost te geven.

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Zomeraanbieding!

Bedrijfsreportage incl 10-15 foto’s €    99,00
Alle foto’s ontvangen € 100,00

Aanbieding in samenwerking met Hofmarketing.

Afspraak maken

Maak een afspraak met Fotostudio Markelo voor een zakelijk portret voor ondernemers en neem de fotograaf mee tijdens een korte rondleiding door jouw bedrijf. Naast een teamfoto en een foto van de eigenaar worden beelden gemaakt van het aanzicht van het bedrijfspand maar ook een sfeerimpressie van jullie bedrijfsactiviteiten. In overleg kunnen er gelijktijdig profielfoto’s worden gemaakt van het gehele team tegen een meerprijs.

Kledingadvies

Kies voor jullie bedrijfskleding of de kleding die je normaal ook zou dragen tijdens je werk. Zorg dat werkkleding er netjes uitziet, maar het hoeft niet nieuw te zijn.

Kijk uit met contrastrijke patronen. Zwart- wit geblokt of bloemenprint zijn hier voorbeelden van. Ook felle (fluoriserende) kleuren raden wij af. Als laatste tip vermijd teksten op de kleding, bij bedrijfskleding is dit overigens geen probleem.

Wat ontvang je?

Inbegrepen zijn minimaal 10 tot 15 foto’s in hoge resolutie voor de ondernemer, die ook gebruikt mogen worden voor media-uitingen van Hofmarketing. De foto’s zijn vrij te gebruiken onder vermelding naam Fotostudio Markelo in de colofon.

Meer foto’s?

Kiezen jullie ervoor om niet een selectie maar juist alle foto’s uit de reportage te willen ontvangen in hoge resolutie dan berekenen we een meerprijs van 100 euro.

Portfolio

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.