OVER ONS

Fotostudio Markelo is de naam waaronder wij, Marian Waanders en Marjan Noteboom gezamenlijk onze passie voor het fotograferen tot uiting brengen. Wij fotograferen graag in Markelo tijdens sport-, culinaire-, culturele evenementen, concerten en fairs maar verzorgen ook diverse cursussen en workshops in onze cursusruimte of zelfs bij jou op locatie.

Wij zijn Fot0studio Markelo

Fotostudio Markelo is de naam waaronder wij, Marian Waanders en Marjan Noteboom gezamenlijk onze passie voor het fotograferen tot uiting brengen.

Onder het motto “Samen sta je sterker” fotograferen wij graag in Markelo tijdens sport-, culinaire-, culturele evenementen, concerten en fairs maar verzorgen ook diverse cursussen en workshops in onze cursusruimte of zelfs bij jou op locatie!

 

Onder het motto “Samen sta je sterker” fotograferen wij evenementen, concerten en fairs of geven we workshops.

Fotografie

Marjan Noteboom

Een foto is uniek! Een foto herinnert, raakt, ademt, leeft en doet denken aan. Juist op dát plekje staan, net dát moment vastleggen… geweldig dat je je met foto’s een bepaald moment weer feilloos weet te herinneren. Fotograferen kan eigenlijk altijd, als er maar licht is. Voor Fotografie Marjan Noteboom fotografeert Marjan het liefst op een buiten locatie. Denk maar eens aan de mooie herfstkleuren, de frisse kleuren van de lente, een vrolijk en zonnig plaatje in de zomer of de ijzige kleuren van de winter. Of het nu gaat om een fotoreportage van familie, huisdieren, sportactivitei-ten, fairs, evenementen of een feest; Ze vind het een eer om het voor u te mogen verzorgen.

Infinitum

Afscheidsfotografie

Afscheidsfotografie blijkt vaak een enorme waarde te hebben voor diegene die achterblijven. Een afscheid is een uniek moment en er is dus maar één kans om dit mooi in beeld te brengen. Afscheidsfotografie kan ook steun geven aan nabestaanden die niet bij het afscheid aanwezig kunnen zijn. En speciaal voor kinderen is afscheidsfotografie belangrijk. Op het moment dat zij er aan toe zijn, kunt u aan de hand van de foto’s rustig met hen praten over het afscheid. Daarnaast bewerken we als Infinitum Afscheidsfotografie ook reeds bestaande foto’s en optimaliseren we deze voor de herdenkingsdienst of voor rouwkaarten, bidprentjes en herdenkingskaartjes.

Verzinhet

Fotografie

We weten als geen ander hoe belangrijk dat eerste contact is. Je comfortabel voelen voor de camera levert tenslotte de beste resultaten op. Marian Waanders wil jullie een goed gevoel bezorgen en een prachtig product leveren. Met VerzinHet Fotografie levert ze een bijdrage in creatief- en conceptdenken, op het gebied van fotografie. Dat is vaak de rode draad in de fotoshoots die ze doet. Marian fotografeert portret-tenbedrijfsreportagesproductshoots en van alles daartussenin.  Fotograferen kan ze zowel in de studio als op binnen- en buiten locaties. Ze weet wat ze kan in elke situatie en zet dat naar haar hand. In overleg is er veel mogelijk, dus geef aan wat jullie wensen zijn.

Newlife

Photography

Met NewLife Photography richt Marian zich speciaal op de jonge en aanstaande gezinnen, omdat hier haar hart ligt. In deze fase van het leven is zo bijzonder en gaat in een rap tempo aan ons voorbij. Ze wil iedereen de mogelijkheid geven om tastbare herinneringen te creëren voor de toekomst. Dierbare herinneringen die steeds meer betekenis krijgen, zeker naar mate we ouder worden. Je kunt hierbij denken aan de in opkomst zijnde geboortefotografie, fotografie voor, tijdens en na de bevalling. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de kraamreportage, familiefotografie en  zwangerschapsfotografienewbornfotografie, en een van haar favorieten de cakesmash shoot.

Welke van mijn foto’s is mijn favoriet? Degene die ik morgen ga nemen.
 Imogen Cunningham

Meer weten of een afspraak boeken?

1 + 8 =