Fotoshoot tussen de koeien

Als huisfotografen van de Twentse Boerin staan we regelmatig in de stal en in het weiland te fotograferen tussen de prachtige ‘dames’.

Wat is er nu een leukere herinnering aan een boerderij bezoek, dan een fotoshoot met koeien? We trekken alles uit de kast om de shoot tot een onvergetelijke ervaring te maken. Wandelen tussen de koeien in de wei, met strobalen, kruiwagens. De landelijke omgeving vormt een originele achtergrond voor onvergetelijke foto’s, ongeacht het seizoen.

En de koeien…? Die hebben er altijd zin in en komen nieuwsgierig kijken wat er vandaag weer te beleven valt. Vooral koe Corrie is helemaal dol op de camera’s en wil best even met je poseren. Dit levert veel pret en unieke foto’s op….

Informeer naar de mogelijkheden

 We vertellen je graag meer over de mogelijkheden of maak direct een afspraak. 

 

Tarieven Fotoshoot tussen de koeien

 Kijk hier voor meer informatie en prijzen!

Afspraak maken

Een fotoshoot op de boerderij is een originele activiteit voor bijvoorbeeld een toffe familiedag, vrijgezellenfeest, meidendag, bedrijfsuitje of… gewoon, omdat het nu eenmaal zo leuk is! Een afspraak maak je met de Twentse Boerin. Kijk hier voor meer informatie en prijzen, en reserveer!

Kledingadvies

De boerin geeft jullie de mogelijkheid om gebruik te maken van de roze overalls en eventueel laarzen in de kleuren groen of rood. Zelf kun je het beste stoere jeans met wit (of pasteltint) shirt of blouse aantrekken. Of kies voor jeans (kort of lang) met klompen, boerenzakdoeken en boeren ruitjes-blouses en een te gekke hoed voor een wat meer Cowboy(girl)-look.

Afdrukken

We denken graag mee bij het afdrukken van foto’s op fotopapier, inlijsten of het kiezen van de perfecte wanddecoratie, zoals dibond, geborsteld aluminium, afdruk op canvas en hout of de overige mogelijkheden. Kijk hier voor het algemene prijsoverzicht. We adviseren je graag over een passende grootte, vorm en materiaal. 

Wij willen graag de foto’s te gebruiken voor onze eigen website, social media en etalage. Heb je dit liever niet? Geen probleem, dan horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat we hier rekening mee kunnen houden.

En als je er dan toch bent, geniet dan nog verder van het prachtige landschap, de gemoedelijke sfeer op de boerderij en de ontvangst met koffie, thee en Twentse lekkernijen. Er zijn eigenlijk altijd kalfjes aanwezig om lekker mee te knuffelen binnen maar ook buiten in de kalverweide. En misschien heb je geluk en kun je een bevalling meemaken in het kraamhok. In ieder geval zijn de koeien gewend aan veel aandacht, en misschien zelfs wel een beetje verwend… In ieder geval worden jullie ongedwongen gefotografeerd terwijl jullie kennismaken met het vee. En meestal worden er groepjes gefotografeerd in diverse samenstellingen.

 

Na de shoot

Afhankelijk van jullie keuze ontvangen jullie de foto’s in hoge resolutie via WeTransfer of wordt er alleen een online bestelomgeving voor jullie klaargezet. Alle foto’s zijn bewerkt in kleur en/of zwart-wit en geschikt om naar wens af te drukken op groot formaat. Je ontvangt de foto’s of link naar de bestelomgeving ca. 2 weken na de shoot, mits de factuur voldaan is. De foto’s worden als extra service op deze site geplaatst onder de login, uiteraard beveiligd met een wachtwoord. Zo kun je de foto’s ook makkelijk delen met familie en vrienden. Speciale wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden, er is natuurlijk veel meer mogelijk.

 

Tot kieks op de boerderij…

Portfolio

We laten je graag zien welke foto’s we al hebben mogen maken. Beelden spreken meer dan woorden. Hieronder zie je een kleine greep uit onze selectie prachtige beelden.