Wij zijn als fotografen van Fotostudio Markelo regelmatig aanwezig bij events op gebied van sport, recreatie en cultuur. Wil je weten welke acties & minishoots door ons georganiseerd worden of bij welke events we aanwezig zijn? Hieronder vind je het actuele overzicht:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop smartphone fotografie

9 april 2022 | 10:00 - 12:00

€25,00
agenda-fotostudio-markelo-verzinhet-fotografie-workshop-smartphone-fotografie

Workshop smartphone fotografie

Fotograferen met je smartphone: kijken-maken-bewerken-delen! Tijdens deze workshop leer je de kunst van het fotograferen met een smartphone. Want met ‘fotografisch oog’ zie je meer, waardoor je automatisch betere foto’s maakt. Nadat we alle mogelijkheden van mobiele telefoons hebben ontdekt, duiken we in de wereld van compositie, kleur en licht. Ook andere fotografie handigheden komen aan bod. Natuurlijk is er ruimte antwoord op je persoonlijke leervragen te krijgen.

Hoewel er tal van app’s zijn op gebied van fotografie, richten ons op het bewerken van foto’s in het veelgebruikte fotobewerkingsprogramma Snapseed. Deze app heeft interessante en eenvoudige tools om je foto’s snel meer ‘pit’ te geven.

Zie je omgeving eens met andere ogen, en ontdek voorbij het bekende…Deze workshop helpt je te focussen, je aandacht te verleggen en geeft je bakken met inspiratie. De workshop smarthpone fotografie is leerzaam, fun en zeker een aanrader om samen met vrienden of collega’s aan deel te nemen!

Teambuilding of vriendenuitje?

Graag een op maat gemaakte workshop smartphone fotografie voor bijvoorbeeld teambuilding, studiedag of vriendenuitje? Neem dan even contact met ons op, wij nemen jullie wensen mee in een gave invulling van de workshop!

Wat heb je nodig

  • Een iPhone of Android smartphone
  • Een volle batterij (100% opgeladen) en je oplader of powerbank
  • Voldoende vrij geheugen op je telefoon
  • De gratis app Snapseed beschikbaar voor Android en IOS (van tevoren downloaden op je telefoon)

Deelnemers

  • Maximaal 10 personen

Gegevens

Datum:
9 april 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€25,00
Evenement Categorie:

Locatie

Markelo
Markelo, 7475 Nederland + Google Maps

Organisator

Fotostudio Markelo
Telefoon:
0652373115
E-mail:
info@fotostudiomarkelo.nl
Bekijk de site van Organisator