Wij zijn als fotografen van Fotostudio Markelo regelmatig aanwezig bij events op gebied van sport, recreatie en cultuur. Wil je weten welke acties & minishoots door ons georganiseerd worden of bij welke events we aanwezig zijn? Hieronder vind je het actuele overzicht:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

Nacht van de Nacht photowalk

29 oktober 2022 | 19:00 - 21:00

agenda-fotostudio-markelo-nacht-van-de-nacht-photowalk

Meerdere momenten in het jaar, wanneer onze agenda het toelaat gaan we een Photowalk organiseren. Elk keer met een nieuw idee, thema of juist met een vooraf bedacht plan. Vind jij het ook leuk om te fotograferen, maar neem je daar niet echt de tijd voor? Sluit aan en loop lekker met ons mee. Het is geen workshop, maar we zijn allemaal lekker bezig met fotografie en wisselen ervaringen en tips uit. Natuurlijk steek je van alles op tijdens de Photowalk. Het belangrijkste doel is echter wel het maken van foto’s van dingen die je interesseren. Onze eerste Photowalk hebben we gepland tijdens de Nacht van de Nacht op 29 oktober 2022 vanaf 19.00 uur. Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht.

De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land evenementen georganiseerd in het donker. Eigenlijk fotograferen we al heel wat jaren tijdens de Nacht van de Nacht en gaan we de uitdaging graag aan om de mogelijkheden van het fotograferen in het donker in al zijn facetten grondig te onderzoeken.

Hebben we je interesse gewekt en heb je zin om mee te gaan op zaterdagavond 29 oktober? Meld je aan:

  Ik neem deel aan de photowalk Nacht van de Nacht met aantal personen:

  Gegevens

  Datum:
  29 oktober 2022
  Tijd:
  19:00 - 21:00
  Evenement Categorie:

  Locatie

  Fotostudio Markelo
  Grotestraat, 2-Unit A
  Markelo, Overijssel 7475 AX Nederland
  Telefoon:
  0652373115
  Bekijk de site van Locatie

  Organisator

  Fotostudio Markelo
  Telefoon:
  0652373115
  E-mail:
  info@fotostudiomarkelo.nl
  Bekijk de site van Organisator