Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nacht van de Nacht: Magische lightpaint portretten

26 oktober @ 19:00 - 21:30

€25,00
nacht-van-de-nacht-fotostudio-markelo-workshop-evenement-actie15

Magische lightpaint portretten

 

Tijdens de ‘Nacht van de Nacht’ (wordt georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties) gaan we het dit jaar anders aanpakken. Ben je op zoek naar een speciaal portret? Stap dan in de magische wereld van fotografie. Ga met ons terug in de tijd waar je echt stil moest staan om je portret te laten maken, maar nu met een moderne twist! De techniek die we toepassen tijdens de nacht van de nacht is ‘schilderen met licht’. Met experimentele technieken voegen we er een snufje magisch licht aan toe en maak je met ons je eigen portret tot een waar kunstwerk.

Deze manier van werken is uniek, want helemaal te voorspellen is het eindresultaat nooit. Dat maakt dit soort portretten ook zo leuk om te doen! Je laat niet alleen een foto van jezelf maken, maar het is tevens een belevenis om onderdeel te zijn van het creatieve proces. Geen Photoshop ofzo, we gaan voor direct resultaat met minimale digitale bewerking achteraf.

Het maken van deze magische portretten is een wisselwerking tussen jou en ons. Je bent onderdeel van de magie en wat je meeneemt is een eigentijdse ervaring van een fotoshoot. Geen standaard portret uit de studio, maar een kunstwerk waar je zelf op magische wijze aan hebt deelgenomen. Om zeker te zijn van een plekje vragen we vooraf te reserveren en ontvang een afdruk van 30×40.

Ik neem deel aan de workshop Nacht van de Nacht met aantal personen:

 

Gegevens

Datum:
26 oktober
Tijd:
19:00 - 21:30
Kosten:
€25,00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.nachtvandenacht.nl

Locatie

Kaasplein Markelo
Grotestraat 2
Markelo, Overijssel Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.dekaasfabriekmarkelo.nl/

Organisator

Fotostudio Markelo
Telefoon:
0652373115
E-mail:
info@fotostudiomarkelo.nl
Website:
http://www.fotostudiomarkelo.nl/