Wij zijn als fotografen van Fotostudio Markelo regelmatig aanwezig bij events op gebied van sport, recreatie en cultuur. Daarnaast organiseren we fotografie workshops in de studio, op locatie en bij bedrijven. Wil je weten welke workshops & acties door ons georganiseerd worden of bij welke events we aanwezig zijn? Hieronder vind je het actuele overzicht:

Loading Events

« All Events

Nacht van de Nacht: Het blauwe uurtje

24 oktober | 18:00 - 20:30

€25,00

Tijdens de ‘Nacht van de Nacht’ (wordt georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties) maken we er ieder jaar een fotografisch feestje van.

Het is herfst in Nederland en dat betekent dat het weer sneller donker wordt, er blijft nu minder tijd over om met daglicht te fotograferen. Gelukkig heeft de herfst ook een groot voordeel, het blauwe uurtje begint namelijk een stuk vroeger dan in de zomer! Dit speciale moment vindt plaats in het uur na zonsondergang. Zoals de naam misschien doet suggereren, lijkt het net alsof dit blauwe uur een heel uur duurt. Dit is helaas niet helemaal waar, vaak duurt het mooiste moment maar 10-20 minuten en moet je dus behoorlijk snel zijn. Het blauwe uur is vooral voor gebouwen, skylines en silhouetten geschikt. Het licht van de lucht mengt zich dan bijvoorbeeld met de belichting van de gebouwen of een silhouet tekent zich prachtig af tegen een diepblauwe achtergrond. Wij nemen je mee in de mogelijkheden van fotografie in bijzondere lichtomstandigheden

Ik neem deel aan de workshop Nacht van de Nacht met aantal personen:

 

Details

Date:
24 oktober
Time:
18:00 - 20:30
Cost:
€25,00
Event Category:
Website:
http://www.nachtvandenacht.nl

Venue

Fotostudio Markelo
Grotestraat, 2-Unit A
Markelo, Overijssel 7475 AX Nederland
+ Google Map
Phone:
0652373115
Website:
http://www.dekaasfabriekmarkelo.nl/

Organizer

Fotostudio Markelo
Phone:
0652373115
Email:
info@fotostudiomarkelo.nl
Website:
http://www.fotostudiomarkelo.nl/