Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass: Op pad met de fotograaf

13 April @ 09:30 - 12:30

€45,00
op-pad-met-fotograaf-fotostudio-markelo-workshop-evenement-actie4

Na een korte inleiding met koffie, thee en iets lekkers gaan we aan de slag! Hiervoor hebben we een korte route uitgezet in een natuurgebied rondom Markelo. Ons motto is ‘doen!’ We behandelen techniek, compositie en hoe je camera in te stellen. Maar we hebben het vooral over wat je doel is met de foto, waarop kun je je keuzes op baseren? Door zelf zoveel mogelijk te fotograferen samen met onze tips en tricks groei je als fotograaf.

Een goede landschapsfoto is vaak materiaal om aan de muur te hangen. Je kunt er telkens opnieuw naar kijken zonder dat het gaat vervelen. De belangrijkste factoren bij een landschapsfoto zijn lichtinval en kiezen voor een juiste compositie. Waar moet je op letten? Wat komt er wel en juist niet in beeld? Wat is interessant om naar te kijken en welke technische keuzes moet je maken om je doel te bereiken? We behandelen al deze onderwerpen tijdens een prachtige wandeling door een natuurgebied rondom Markelo.

Nadat de deelname definitief is, ontvang je ongeveer 1 week voor aanvang aanvullende informatie over deze masterclass, de locatie en wat je het beste kunt meenemen tijdens het fotograferen.

Details

Date:
13 April
Time:
09:30 - 12:30
Cost:
€45,00
Event Category:

Venue

Markelo
Markelo, 7475 Nederland

Organizer

Fotostudio Markelo
Phone:
0652373115
Email:
info@fotostudiomarkelo.nl
Website:
http://www.fotostudiomarkelo.nl/