Wij zijn als fotografen van Fotostudio Markelo regelmatig aanwezig bij events op gebied van sport, recreatie en cultuur. Daarnaast organiseren we fotografie workshops in de studio, op locatie en bij bedrijven. Wil je weten welke workshops & acties door ons georganiseerd worden of bij welke events we aanwezig zijn? Hieronder vind je het actuele overzicht:

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De natuur rondom Markelo – Basisworkshop

17 april | 09:00 - 12:00

€45,00
natuurfotografie-landschap-basis-workshop-joost-wissink-fotostudio-markelo

Joost Wissink gaat samen met jullie op stap in een van de mooiste natuurgebieden rond Markelo. We verzamelen bij de informatieboerderij ’n Witten en wandelen de Borkeld op. Hier krijg je een aantal gerichte opdrachten om de natuur op verschillende manieren in beeld te brengen. Aansluitend is er de mogelijkheid om wat vrije opdrachten of eigen ideeën vast te leggen. We sluiten de workshop weer af bij het informatie centrum.

 

Opbrengst:

Je leert over verschillende  compositie, je krijgt verschillen-de tips over landschapsfotografie en het handmatig instellen van de camera. Je gaat geïnspireerd naar huis met een aantal mooie foto’s als resultaat. Er is uiteraard een mogelijk om samen kennis en foto’s uit te wisselen.

 

Wat heb je nodig

Een camera (die je handmatig kunt instellen) en een statief.

 

Niveau:

Beginnende en wat gevorderde gebruikers.

 

Maximaal aantal deelnemers:

8

 

Opgeven

 

 

 

Gegevens

Datum:
17 april
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€45,00
Evenement Categorie:

Locatie

De Borkeld ‘n Witten
Borkeldweg 17
Markelo, Overijssel 7475 RV

Organisator

Fotostudio Markelo
Telefoon:
0652373115
E-mail:
info@fotostudiomarkelo.nl
View Organisator Website