Bestellen - Fotostudio Markelo
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,overlapping_content,transparent_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Bestellen

Als wij een evenement of speciale gebeurtenis gefotografeerd hebben, zullen wij dat hier melden en een link plaatsen naar onze gezamenlijke bekijk- en downloadomgeving. Hierdoor kun je altijd op je gemak de foto’s op een centrale plek bekijken en/of downloaden. De meest actuele evenementen vind je bovenaan het rijtje.

 

Klik op de datum van het evenement en open het album, gemaakt door Fotostudio Markelo. Nu zie je de gemaakte foto’s en kun je rustig de foto’s bekijken en de mooiste selecteren om te bestellen. De afdrukken worden uiteraard professioneel verwerkt via een vaklab en bij je thuis bezorgd. Heb je speciale wensen of advies nodig? Bel of mail ons, we geven graag een persoonlijk advies.

 

Organiseer je zelf binnenkort een evenement? Laat het ons weten, wellicht komen wij een prachtig beeldverslag van jullie evenement maken. Wanneer wij als Fotostudio Markelo fotograferen in Markelo, tijdens sport-, culinaire-, culturele evenementen, concerten, fairs enz. staan wij vol enthousiasme met onze camera paraat!

Download hieronder vanaf donderdag 12 de foto’s van:

Dierendag Welkoop Markelo

dierendag-welkoop-2017-fotostudio-markelo-MVDK-20171004-0069-2